( (

Büyükşehir Belediyesi E-İhale Sistemine Geçti

Bölge 10.04.2020 - 13:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir Belediyesi E-İhale Sistemine Geçti

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ihale işlemlerinde e-ihale yöntemini kullanacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi, COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ihaleleri elektronik ortamda gerçekleştirecek.   İsteklilerin ilk oturuma katılmak için belediyeye gelmelerine gerek olmayacağı yeni uygulama ile; fiziksel olarak bir temasın olmayacağı ve ihale süreçlerinde virüsün olası etkilerinin asgari düzeye indirilmesine yardımcı olacağından yeni ilana çıkılacak ihalelerde tekliflerin sunulması ve değerlendirilmesi işlemlerinde elektronik ihale (e-ihale) yöntemi kullanılacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ihale işlemlerinde e-ihale yöntemini kullanacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ihaleleri elektronik ortamda gerçekleştirecek.

 

İsteklilerin ilk oturuma katılmak için belediyeye gelmelerine gerek olmayacağı yeni uygulama ile; fiziksel olarak bir temasın olmayacağı ve ihale süreçlerinde virüsün olası etkilerinin asgari düzeye indirilmesine yardımcı olacağından yeni ilana çıkılacak ihalelerde tekliflerin sunulması ve değerlendirilmesi işlemlerinde elektronik ihale (e-ihale) yöntemi kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (