( (

Büyükşehir Atletizm Takımı Kulüpler Şampiyonu Oldu

Spor 29.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir Atletizm Takımı Kulüpler Şampiyonu Oldu

Türkiye Atletizm TURKCELL TAF U14 yarışmaları Isparta’da 16 takım ve 102 sporcunun katılımı ile yapıldı. Şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor sporcuları büyük bir başarıya imza atarken; uzun atlamada Abdullah Yılmaz, yüksek atlamada İsmail Özer, fırlatma topunda Sinan Yılmaz altın madalya kazandı. 60 metre yarışlarında Yunus Alkiraz gümüş madalya alırken, Hiranur Köroğlu ise uzun atlamada bronz madalya kazandı. Yarışmalar sonunda Konya Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, erkeklerde takım halinde kulüpler şampiyonu oldu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yarışmalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.  

Türkiye Atletizm TURKCELL TAF U14 yarışmaları Isparta’da 16 takım ve 102 sporcunun katılımı ile yapıldı.


Şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor sporcuları büyük bir başarıya imza atarken; uzun atlamada Abdullah Yılmaz, yüksek atlamada İsmail Özer, fırlatma topunda Sinan Yılmaz altın madalya kazandı. 60 metre yarışlarında Yunus Alkiraz gümüş madalya alırken, Hiranur Köroğlu ise uzun atlamada bronz madalya kazandı.


Yarışmalar sonunda Konya Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, erkeklerde takım halinde kulüpler şampiyonu oldu


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yarışmalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (