( (

Büyük Usta Kayahan Anılıyor

Magazin 29.03.2021 - 23:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyük Usta Kayahan Anılıyor

Büyük Usta Kayahan’ın vefatından sonra her yıl İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi Ki Doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da pandemi nedeniyle gerçekleşemiyor.
Büyük Usta'nın 50. sanat yılına da denk gelen bu seneki anma etkinlikleri büyük bir titizlikle organize edildi. Kayahan bu yıl radyo ve TRT Müzik ekranında anılacak.   POLİS RADYOSU'NDA NİLÜFER, İPEK AÇAR, ASLI GÖNÜL AÇAR VE BESTE AÇAR    İpek Açar, Polis Radyosu'nda her çarşamba yayınlanan 'İpek Açar ile Can Cana' programını tamamen Kayahan'a ayırdı. 'İyi ki doğun Kayahan' adı verilen özel programda, İpek Açar 31 Mart Çarşamba günü Türk Pop Müziği'nin duayen ismi Nilüfer, kızı Aslı Gönül Açar ve Beste Açar'la telefon bağlantısı gerçekleştirecek. Aslı Gönül, eğitimini sürdürdüğü İngiltere'den, telefonla yayına bağlanarak, babasını annesiyle yayında konuşacak.   İPEK YOLU ÖZEL KAYAHAN ANMA PROGRAMI   Kayahan için 2. etkinlik ise TRT Müzik ekranında gerçekleşecek. Yapımcılığını İpek Açar ve Alper Kömürcü ‘nün yaptığı 'İpek Yolu' Programının bu bölümü tamamen Kayahan şarkılarına ayrıldı. Defne Samyeli, Keremcem, Tuğba Özerk, Yavuz Bingöl, Öykü Gürman, Hakan Aysev ve Gökhan Tepe, kolaj programla en özel Kayahan şarkılarını seslendirecekler. Programın yayın günü 2 Nisan Cuma.
Büyük Usta Kayahan’ın vefatından sonra her yıl İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi Ki Doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da pandemi nedeniyle gerçekleşemiyor.

Büyük Usta'nın 50. sanat yılına da denk gelen bu seneki anma etkinlikleri büyük bir titizlikle organize edildi.

Kayahan bu yıl radyo ve TRT Müzik ekranında anılacak.

 

POLİS RADYOSU'NDA NİLÜFER, İPEK AÇAR, ASLI GÖNÜL AÇAR VE BESTE AÇAR 

 

İpek Açar, Polis Radyosu'nda her çarşamba yayınlanan 'İpek Açar ile Can Cana' programını tamamen Kayahan'a ayırdı. 'İyi ki doğun Kayahan' adı verilen özel programda, İpek Açar 31 Mart Çarşamba günü Türk Pop Müziği'nin duayen ismi Nilüfer, kızı Aslı Gönül Açar ve Beste Açar'la telefon bağlantısı gerçekleştirecek. Aslı Gönül, eğitimini sürdürdüğü İngiltere'den, telefonla yayına bağlanarak, babasını annesiyle yayında konuşacak.

 

İPEK YOLU ÖZEL KAYAHAN ANMA PROGRAMI

 

Kayahan için 2. etkinlik ise TRT Müzik ekranında gerçekleşecek. Yapımcılığını İpek Açar ve Alper Kömürcü ‘nün yaptığı 'İpek Yolu' Programının bu bölümü tamamen Kayahan şarkılarına ayrıldı. Defne Samyeli, Keremcem, Tuğba Özerk, Yavuz Bingöl, Öykü Gürman, Hakan Aysev ve Gökhan Tepe, kolaj programla en özel Kayahan şarkılarını seslendirecekler. Programın yayın günü 2 Nisan Cuma.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (