( (

Bülent Keskin’in Yeni Romanı“Annem Gelince Aklıma” Yayımlandı.

Kültür Sanat 16.09.2021 - 16:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bülent Keskin’in Yeni Romanı“Annem Gelince Aklıma” Yayımlandı.

Yazar Bülent Keskin’in “Annem Gelince Aklıma”adını verdiği yeni romanı yayımlandı.
 Bu kitabının yayımlanan dokuzuncu romanı olduğunu belirten yazar Keskin ,bu eserinde önceki romanlarından farklı bir teknik ve kurgu kullanarak romanı oluşturduğunu söyledi. Kitabı okuyanların bunu fark ettiklerinde öncelikle şaşıracaklarını ama sonrasında kurgunun içinde farklı duygular hissedeceklerini, hatta bazı yerlerinde kendilerini bulacaklarınıbelirtti. Kitabın arka kapağında yer alan; “Ben, annemin, annesine “anne” dediğini duymadım hiç, yaşarken görmedim ki hiç annemin annesini! Görseydim duyardım, annemin, annesine nasıl “anne” dediğini... Ben “anne” dediğimi de duymadım, annemin ölümünden sonra… Deseydim duyardım “anne” dediğimi… Deseydim, annem de beni duyardı, …”   mısralarından ne anlatmak istediğinin anlaşılabileceğini söyledi. Bülent KESKİN, “Annem Gelince Aklıma” isimli kitabını ve diğer kitaplarını Kitapyurdu, D&R,İdefix, Kitapambarı, Kitapseç, Babil, Kırmızı Kedi, BKM, Kidega gibi tanınmış birçok internet kitap satış sitesinden ve kitapçılardan temin edilebileceğini ifade etti.
Yazar Bülent Keskin’in “Annem Gelince Aklıma”adını verdiği yeni romanı yayımlandı.

 Bu kitabının yayımlanan dokuzuncu romanı olduğunu belirten yazar Keskin ,bu eserinde önceki romanlarından farklı bir teknik ve kurgu kullanarak romanı oluşturduğunu söyledi. Kitabı okuyanların bunu fark ettiklerinde öncelikle şaşıracaklarını ama sonrasında kurgunun içinde farklı duygular hissedeceklerini, hatta bazı yerlerinde kendilerini bulacaklarınıbelirtti. Kitabın arka kapağında yer alan;

Ben, annemin, annesine “anne” dediğini duymadım hiç,

yaşarken görmedim ki hiç annemin annesini!

Görseydim duyardım,

annemin, annesine nasıl “anne” dediğini...

Ben “anne” dediğimi de duymadım,

annemin ölümünden sonra…

Deseydim duyardım “anne” dediğimi…

Deseydim, annem de beni duyardı,

…”

 

mısralarından ne anlatmak istediğinin anlaşılabileceğini söyledi.

Bülent KESKİN, “Annem Gelince Aklıma” isimli kitabını ve diğer kitaplarını Kitapyurdu, D&R,İdefix, Kitapambarı, Kitapseç, Babil, Kırmızı Kedi, BKM, Kidega gibi tanınmış birçok internet kitap satış sitesinden ve kitapçılardan temin edilebileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (