( (

BTP Kongresi 18 Ekimde Yapılacak

Siyaset 16.10.2020 - 15:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

BTP Kongresi 18 Ekimde Yapılacak

Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Hasan Öztürk yapmış olduğu basın açıklaması ile koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen BTP 5. Olağanüstü Kongresi’ni 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirileceğini ifade etti
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), 5. Olağanüstü Kongresi’ni 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirecek. Kongre, Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatından sonraki ilk kongre olması açısından önem arz ediyor. Prof. Dr. Haydar Baş’ın 14 Nisan’da Hakk’a (c.c.) yürüyüşünün ardından, parti tüzüğü gereği BTP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Büyük Kongre yapılıncaya kadar görev yapmak üzere genel başkan olarak Hüseyin Baş’ı seçti.. ‘Var bi hayalimiz’ Bağımsız Türkiye Partisi’nin 5. Olağanüstü Kongresi için hazırlanan  bir tarafında  merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın, diğer tarafta ise BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın resminin yer aldığı afişlerdeki ‘Var bi hayalimiz…’ sloganı da çok dikkat çekiyor.  Genel Başkanımız Hüseyin Baş kongre öncesi yapmış olduğu konuşmada “Biz genciz, dinamiğiz, çağdaşız ve medeniyet sahibiyiz. Medeniyetimize, kültürümüze ve tarihimize bağlı, vazgeçilmez değerlerimizi üzerinde taşıyan ciddi bir birikime sahip insanlarız. Milletimizin ve Türk gençliğinin de bu anlayışa sahip olduğunu biliyoruz. Her gün gözlerindeki heyecanı gördüğüm gençlere sesleniyorum; ‘Bir hayaliniz var, bu hayali birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi Baş Hoca, 30 dakikalık videoyla anılacak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak ‘dönüm noktası’ niteliğindeki kongrede merhum BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın hayatının, eserlerinin, çalışmalarının, aksiyonlarının ve fikirlerinin anlatıldığı ‘duygusal boyutu yüksek’ yaklaşık 30 dakikalık bir video gösterimi olacak. Video gösteriminin ardından BTP Genel Başkanı ve Genel Başkan Adayı Hüseyin Baş, delegelere hitaben bir konuşma yapacak. Ardından oylama başlayacak. Kongrede tüzük değişikliği de planlanıyor. Kongre seçilen Genel Başkan’ın teşekkür konuşmasıyla son bulacak. 
Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Hasan Öztürk yapmış olduğu basın açıklaması ile koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen BTP 5. Olağanüstü Kongresi’ni 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirileceğini ifade etti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), 5. Olağanüstü Kongresi’ni 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirecek. Kongre, Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatından sonraki ilk kongre olması açısından önem arz ediyor. Prof. Dr. Haydar Baş’ın 14 Nisan’da Hakk’a (c.c.) yürüyüşünün ardından, parti tüzüğü gereği BTP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Büyük Kongre yapılıncaya kadar görev yapmak üzere genel başkan olarak Hüseyin Baş’ı seçti..

‘Var bi hayalimiz’

Bağımsız Türkiye Partisi’nin 5. Olağanüstü Kongresi için hazırlanan  bir tarafında  merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın, diğer tarafta ise BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın resminin yer aldığı afişlerdeki ‘Var bi hayalimiz…’ sloganı da çok dikkat çekiyor.

 Genel Başkanımız Hüseyin Baş kongre öncesi yapmış olduğu konuşmada “Biz genciz, dinamiğiz, çağdaşız ve medeniyet sahibiyiz. Medeniyetimize, kültürümüze ve tarihimize bağlı, vazgeçilmez değerlerimizi üzerinde taşıyan ciddi bir birikime sahip insanlarız. Milletimizin ve Türk gençliğinin de bu anlayışa sahip olduğunu biliyoruz. Her gün gözlerindeki heyecanı gördüğüm gençlere sesleniyorum; ‘Bir hayaliniz var, bu hayali birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi

Baş Hoca, 30 dakikalık videoyla anılacak

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak ‘dönüm noktası’ niteliğindeki kongrede merhum BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın hayatının, eserlerinin, çalışmalarının, aksiyonlarının ve fikirlerinin anlatıldığı ‘duygusal boyutu yüksek’ yaklaşık 30 dakikalık bir video gösterimi olacak. Video gösteriminin ardından BTP Genel Başkanı ve Genel Başkan Adayı Hüseyin Baş, delegelere hitaben bir konuşma yapacak. Ardından oylama başlayacak. Kongrede tüzük değişikliği de planlanıyor. Kongre seçilen Genel Başkan’ın teşekkür konuşmasıyla son bulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (