( (

Binali Yıldırım Defansa Geçti: Türkiye’de Güzel Şeyler de Oldu

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 08.11.2021 - 19:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Binali Yıldırım Defansa Geçti: Türkiye’de Güzel Şeyler de Oldu

AK Parti’yi eleştiren haberler için “olumsuzluk pompalayan haberler” diyen Binali Yıldırım, gençlere “Ülkemizde güzel şeyler de oldu” dedi.
İstanbul’da konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım’dan gençlere tavsiyelerde bulundu. Yıldırım, “Olumsuz pompalanan haberler bu ülkeye, hepimize haksızlıktır. Ülkemizde güzel şeyler oldu, olmaya da devam edecek. Onun için işe hep bardağın boş tarafından değil, dolu tarafından bakmaya özen gösterin” ifadelerini kaydetti.   AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, UZMAR Denizcilik’in katkılarıyla inşa edilen, İTÜ Denizcilik Fakültesi Kaptan Altay Altuğ Laboratuvar ve Yemekhane Binası Teslim ve Açılış Töreni’ne katıldı. Olumsuz haberler hepimize haksızlık Burada bir konuşma gerçekleştiren Yıldırım, gençlere önerilerde bulunarak şu sözleri kaydetti: “Lütfen gençler özellikle bunu görün. Olumsuz pompalanan haberler bu ülkeye haksızlıktır, hepimize haksızlıktır. Ülkemizde güzel şeyler oldu, güzel şeyler olmaya da devam edecek. Onun için işe hep bardağın boş tarafından değil, dolu tarafından bakmaya özen gösterin. Öbürünün faydası yok. Hem kendi moral değerlerimizi aşağı çekiyoruz hem de ülkemizin bu medeniyet yolculuğunda geri kalmasına sebep oluyoruz. Bizim yarım asırdır uğraştığımız temel sorunlarımız var. Nedir? Bölücü terör örgütü, kaynaklarımızı tüketen bir iş. Bu onların marifeti mi? Değil. Türkiye’yi paçasından tutup aşağı çekmek isteyen ve bölgede sesini kısmak isteyen emperyal güçlerin işidir. Ama onlara bu fırsatı vermeyeceğiz, vermiyoruz. Bugün sadece sınırlarımız içinde değil sınırlarımızın güneyinde de terör örgütüne hak ettiği cevabı veriyoruz ve halkımızın güvenliğini sağlıyoruz.”
AK Parti’yi eleştiren haberler için “olumsuzluk pompalayan haberler” diyen Binali Yıldırım, gençlere “Ülkemizde güzel şeyler de oldu” dedi.

İstanbul’da konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım’dan gençlere tavsiyelerde bulundu. Yıldırım, “Olumsuz pompalanan haberler bu ülkeye, hepimize haksızlıktır. Ülkemizde güzel şeyler oldu, olmaya da devam edecek. Onun için işe hep bardağın boş tarafından değil, dolu tarafından bakmaya özen gösterin” ifadelerini kaydetti.

 

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, UZMAR Denizcilik’in katkılarıyla inşa edilen, İTÜ Denizcilik Fakültesi Kaptan Altay Altuğ Laboratuvar ve Yemekhane Binası Teslim ve Açılış Töreni’ne katıldı.

Olumsuz haberler hepimize haksızlık

Burada bir konuşma gerçekleştiren Yıldırım, gençlere önerilerde bulunarak şu sözleri kaydetti:

“Lütfen gençler özellikle bunu görün. Olumsuz pompalanan haberler bu ülkeye haksızlıktır, hepimize haksızlıktır. Ülkemizde güzel şeyler oldu, güzel şeyler olmaya da devam edecek. Onun için işe hep bardağın boş tarafından değil, dolu tarafından bakmaya özen gösterin. Öbürünün faydası yok. Hem kendi moral değerlerimizi aşağı çekiyoruz hem de ülkemizin bu medeniyet yolculuğunda geri kalmasına sebep oluyoruz. Bizim yarım asırdır uğraştığımız temel sorunlarımız var. Nedir? Bölücü terör örgütü, kaynaklarımızı tüketen bir iş. Bu onların marifeti mi? Değil. Türkiye’yi paçasından tutup aşağı çekmek isteyen ve bölgede sesini kısmak isteyen emperyal güçlerin işidir. Ama onlara bu fırsatı vermeyeceğiz, vermiyoruz. Bugün sadece sınırlarımız içinde değil sınırlarımızın güneyinde de terör örgütüne hak ettiği cevabı veriyoruz ve halkımızın güvenliğini sağlıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (