( (

Bera Holding’te Görev Değişimi

İş Dünyası 27.04.2021 - 22:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bera Holding’te Görev Değişimi

Bera Holding'de Haşim Şahin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
Konu ile ilgili Bera Holding'den yapılan açıklama şu şekilde... 24.04.2021 tarihli yönetim kurulu toplantısında, Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun görevden alınarak, yerine Haşim Şahin Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir. Bilindiği üzere, Bera Holding Yönetim Kurulu; Divapan A.Ş., Kompen A.Ş., Konya Kağıt A.Ş., Bera A.Ş ve Golda A.Ş. tarafından atanan temsilcilerden oluşmaktadır. Bu şirketlerin görevlendirdikleri temsilcileri her zaman değiştirme ve yerine yenisini atama hakkı bulunmaktadır. Yönetim kurulunda yer alan diğer şirket temsilcileri görevlerine devam ederken, Divapan A.Ş temsilcisi olan Ali Rıza Alaboyun’u görevden alarak yerine Haşim Şahin’i seçmiştir.
Bera Holding'de Haşim Şahin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Konu ile ilgili Bera Holding'den yapılan açıklama şu şekilde...

24.04.2021 tarihli yönetim kurulu toplantısında, Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun görevden alınarak, yerine Haşim Şahin Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

Bilindiği üzere, Bera Holding Yönetim Kurulu; Divapan A.Ş., Kompen A.Ş., Konya Kağıt A.Ş., Bera A.Ş ve Golda A.Ş. tarafından atanan temsilcilerden oluşmaktadır. Bu şirketlerin görevlendirdikleri temsilcileri her zaman değiştirme ve yerine yenisini atama hakkı bulunmaktadır. Yönetim kurulunda yer alan diğer şirket temsilcileri görevlerine devam ederken, Divapan A.Ş temsilcisi olan Ali Rıza Alaboyun’u görevden alarak yerine Haşim Şahin’i seçmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (