( (

Başkanlardan MHP Konya'ya Ziyaret

Bölge 18.02.2021 - 16:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkanlardan MHP Konya'ya Ziyaret

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden MHP Çeltik ilçe Başkanı Mhemet Ali Demirkazık ile MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan’ı makamında ziyaret etti
Yunak ve Çeltik ilçesinde 2020 yılında yapılan çalışmalar,önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler ve ilçeler de yaşanan sorunlara yönelik karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil;ülke ve dünya genelinde yaşanan covid 19 pandemi sürecine rağmen ilçe teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimizle koordineli bir şekilde çalışma yürütüyoruz.Mahalle muhtarlarımız,partililerimizle yapmış olduğumuz istişarelerle 42 mahallemizin etkin olarak çalışmalar yürütüyor Cumhur ittifakı nezdinde başarılı çalışmalara imza atıyoruz dedi. MHP Çeltik ilçe Başkanı Mehmet Ali Demirkazık ise Çeltik ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalardan ve önümüzdeki dönem yapılacak faaliyetlerden bahsederek ilçe teşkilatı ve belediye ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirtti. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gerek parti teşkilatları gerekse Cumhur ittifakı olarak Konya ve ilçelerinde koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.Ülkenin bekası ve 2023’ün lider ülke Türkiyesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz dedi.
MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden MHP Çeltik ilçe Başkanı Mhemet Ali Demirkazık ile MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan’ı makamında ziyaret etti

Yunak ve Çeltik ilçesinde 2020 yılında yapılan çalışmalar,önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler ve ilçeler de yaşanan sorunlara yönelik karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil;ülke ve dünya genelinde yaşanan covid 19 pandemi sürecine rağmen ilçe teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimizle koordineli bir şekilde çalışma yürütüyoruz.Mahalle muhtarlarımız,partililerimizle yapmış olduğumuz istişarelerle 42 mahallemizin etkin olarak çalışmalar yürütüyor Cumhur ittifakı nezdinde başarılı çalışmalara imza atıyoruz dedi.

MHP Çeltik ilçe Başkanı Mehmet Ali Demirkazık ise Çeltik ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalardan ve önümüzdeki dönem yapılacak faaliyetlerden bahsederek ilçe teşkilatı ve belediye ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gerek parti teşkilatları gerekse Cumhur ittifakı olarak Konya ve ilçelerinde koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.Ülkenin bekası ve 2023’ün lider ülke Türkiyesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (