( (

Başkan Şahin'den Chpli Kaftancıoğlu'na İstifa Et Çağrısı

Gündem 14.09.2020 - 18:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Şahin'den Chpli Kaftancıoğlu'na İstifa Et Çağrısı

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk isminden duyduğu rahatsızlık üzerine sert bir açıklama yaptı.
Derviş Ahmet Şahin, "Cumhuriyetimizin kurucusu  ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e  ve Cumhuriyetin kurucu değerlerine saldırıların arttığı ve 'keşke Yunan galip gelseydi' zihniyetiyle  ekilen şer tohumlarının filizlenmeye başladığı bu günlerde siyasilerin ağzından çıkana dikkat etmesinin önemine vurgu yaptığı açıklamasında: "Atatürk'ün kurduğu ve Cumhuriyeti emanet ettiği bir siyasi partinin çatısı altında  ''Atatürk" ismine bile tahammül edemeyen bir il başkanının CHP için büyük bir talihsizlik olduğuna" işaret ederek, "CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu, bu tutumundan dolayı, şiddetle kınıyor ve istifaya davet ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.   Kurtuluş Savaşı'nda verdiği mücadele ve Türkiye Cumhuriyeti  Devletini  kurarak yaptığı devrimlerle   bir çok millete örnek olan ve dünyanın bir çok ülkesinde heykeli dikilen ATATÜRK sıradan bir insan değildir ve ona bu ünvanı  Türk milleti layık görmüştür diyen Başkan Şahin ;Biz Atatürk'ün  aziz hatırasını ve onun kurduğu bu  Cumhuriyeti büyük bir aidiyetle ve gururla sahiplenen Atatürk'ün gençliği olarak onun şahsına yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz  diyerek sözlerine son verdi.  
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk isminden duyduğu rahatsızlık üzerine sert bir açıklama yaptı.

Derviş Ahmet Şahin, "Cumhuriyetimizin kurucusu  ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e  ve Cumhuriyetin kurucu değerlerine saldırıların arttığı ve 'keşke Yunan galip gelseydi' zihniyetiyle  ekilen şer tohumlarının filizlenmeye başladığı bu günlerde siyasilerin ağzından çıkana dikkat etmesinin önemine vurgu yaptığı açıklamasında: "Atatürk'ün kurduğu ve Cumhuriyeti emanet ettiği bir siyasi partinin çatısı altında  ''Atatürk" ismine bile tahammül edemeyen bir il başkanının CHP için büyük bir talihsizlik olduğuna" işaret ederek, "CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu, bu tutumundan dolayı, şiddetle kınıyor ve istifaya davet ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Kurtuluş Savaşı'nda verdiği mücadele ve Türkiye Cumhuriyeti  Devletini  kurarak yaptığı devrimlerle   bir çok millete örnek olan ve dünyanın bir çok ülkesinde heykeli dikilen ATATÜRK sıradan bir insan değildir ve ona bu ünvanı  Türk milleti layık görmüştür diyen Başkan Şahin ;Biz Atatürk'ün  aziz hatırasını ve onun kurduğu bu  Cumhuriyeti büyük bir aidiyetle ve gururla sahiplenen Atatürk'ün gençliği olarak onun şahsına yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz  diyerek sözlerine son verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (