( (

Başkan Kavuş; “Meram Belediyespor, Başarılı Sporcu ve Ödül Fabrikası Gibi”

Spor 11.11.2019 - 15:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş; “Meram Belediyespor, Başarılı Sporcu ve Ödül Fabrikası Gibi”

Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 67 Kg’da Avrupa Şampiyonu olan Alihan Bayraktar Meram Belediye Meclis toplantısının konuğu oldu. Bayraktar’ı ve hocalarını tüm Türkiye’yi gururlandıran bu başarıdan dolayı tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram Beledispor kulübü artık bir ödül fabrikasına dönüştü” diye konuştu.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Meram Belediye Meclisi, Belarus’un Gomel şehrinde gerçekleştirilen Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 67 Kg’da Avrupa Şampiyonu olan Meram Belediyesporlu milli güreşçi Alihan Bayraktar’ı ağırladı.                   BAŞKAN KAVUŞ VE MERAM BELEDİYE MECLİSİ AVRUPA ŞAMPİYONU ALİHAN BAYRAKTAR’I AĞIRLADI   Şampiyonluğu sonrası ve çıktığı kürsüde verdiği asker selamı ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Bayraktar’ın, Meram’ın gururu olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, “Bir ilçe belediyesi olarak birçok Türkiye Şampiyonluğunun yanısıra ülkemize Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları kazandırmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Meram Belediyesporumuz adeta bir ödül fabrikası gibi. Lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor. Yeni tesislerimizle birlikte daha profesyonel ve çok daha kurumsal bir yapıya oturacak inşallah. 29 Ekim günü kazandığı altın madalya ile Türkiye’ye çifte bayram sevinci yaşatan Alihan Bayraktar kardeşimi ve onu yetiştiren antrenörlerini, hocalarını en samimi duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi. Sporcular ve antrenörleri yaptıkları konuşma da desteklerinden dolayı Başkan Kavuş’a ve Meram Belediye Meclisine teşekkür ettiler.                   ‘MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARI BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR’   Öte yandan Meram Belediyesporlu sporcular elde ettikleri başarılarla göz doldurmaya devam ediyor. Kulüp sporcularından Hasan Ulaşan Belarus’ta gerçekleştirilen Avrupa Muay Thai şampiyonasında birinciliği göğüsleyerek altın madalya kazandı. Sporcuyu tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulüp sporcularının katıldıkları her turnuva ve şampiyonadan madalya ile dönerek kendilerini sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyledi. Bir diğer sevindirici haberde kulüp kick boks takımı sporcularından Sabriye Gür’den geldi. Gür’ün, 23 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edeceğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuya başarılar diledi.
Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 67 Kg’da Avrupa Şampiyonu olan Alihan Bayraktar Meram Belediye Meclis toplantısının konuğu oldu. Bayraktar’ı ve hocalarını tüm Türkiye’yi gururlandıran bu başarıdan dolayı tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram Beledispor kulübü artık bir ödül fabrikasına dönüştü” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Meram Belediye Meclisi, Belarus’un Gomel şehrinde gerçekleştirilen Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 67 Kg’da Avrupa Şampiyonu olan Meram Belediyesporlu milli güreşçi Alihan Bayraktar’ı ağırladı.

 

                BAŞKAN KAVUŞ VE MERAM BELEDİYE MECLİSİ AVRUPA ŞAMPİYONU ALİHAN BAYRAKTAR’I AĞIRLADI

 

Şampiyonluğu sonrası ve çıktığı kürsüde verdiği asker selamı ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Bayraktar’ın, Meram’ın gururu olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, “Bir ilçe belediyesi olarak birçok Türkiye Şampiyonluğunun yanısıra ülkemize Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları kazandırmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Meram Belediyesporumuz adeta bir ödül fabrikası gibi. Lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor. Yeni tesislerimizle birlikte daha profesyonel ve çok daha kurumsal bir yapıya oturacak inşallah. 29 Ekim günü kazandığı altın madalya ile Türkiye’ye çifte bayram sevinci yaşatan Alihan Bayraktar kardeşimi ve onu yetiştiren antrenörlerini, hocalarını en samimi duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi. Sporcular ve antrenörleri yaptıkları konuşma da desteklerinden dolayı Başkan Kavuş’a ve Meram Belediye Meclisine teşekkür ettiler.

 

                ‘MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARI BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR’

 

Öte yandan Meram Belediyesporlu sporcular elde ettikleri başarılarla göz doldurmaya devam ediyor. Kulüp sporcularından Hasan Ulaşan Belarus’ta gerçekleştirilen Avrupa Muay Thai şampiyonasında birinciliği göğüsleyerek altın madalya kazandı. Sporcuyu tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulüp sporcularının katıldıkları her turnuva ve şampiyonadan madalya ile dönerek kendilerini sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyledi. Bir diğer sevindirici haberde kulüp kick boks takımı sporcularından Sabriye Gür’den geldi. Gür’ün, 23 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edeceğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuya başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (