( (

Başkan Kavuş; “Kurumlararası Uyumun En Çok Kazananı Her Daim Vatandaşlarımız Olmuştur”

Bölge 16.09.2020 - 15:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş; “Kurumlararası Uyumun En Çok Kazananı Her Daim Vatandaşlarımız Olmuştur”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir’i ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Kavuş’a KOSKİ’nin görev ve yetkileri çerçevesinde iletilen istek ve temennilerle gelecek dönemde Meram’da yürütülecek çalışmaların planlandığı ziyarette Başkan Kavuş, Demir ve ekibine Meram için gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, “Kurumlararası uyumun kazananı vatandaşlarımız oluyor. KOSKİ ve Meram Belediyesi bu uyumun en güzel örneklerini ortaya koyuyor” dedi.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir’i makamında ziyaret etti. Meram Belediyesi yatırımlarının ve KOSKİ’nin Meram’da gerçekleştirdiği çalışmaların konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, iki kurumun ortaya koyduğu uyumlu çalışmalar sayesinde yatırımların maksimum düzeyde verimli bir hal aldığına vurgu yaptı. Kurum olarak her açıdan vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarının altını çizen Demir, bu memnuniyetin en önemli ön koşullarından birinin de özellikle ilçe yönetimleriyle ortaya koydukları ahenkli çalışma olduğunu belirtti.   BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM İÇİN GÖSTERDİKLERİ HASSASİYET İÇİN GENEL MÜDÜR DEMİR VE EKİBİNE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”   Mahalle ziyaretlerinde hemşehrilerinin, KOSKİ’nin görev ve yetki alanlarına giren konularda dile getirdikleri ve  kendilerinden talepte bulundukları konuları Başkan Yardımcısı Yusuf Yöreli ile yaptıkları bu ziyaretle Genel Müdür Ahmet Demir ile istişare etme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise buluşmada önümüzdeki dönemde birlikte yürütülecek çalışmaların planlamasının yapıldığını belirtti. Görevi devraldığı günden bu yana Meram için tüm kurumlarla uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Kavuş, “KOSKİ bu kurumlarımızın başında geliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışma yapacağı mahallelerde birlikte ortaya koyduğumuz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı şekilde ahenkle sürdüreceğiz. Çünkü bu uyumda en çok kazanan her zaman vatandaşlarımız ve Meram oluyor. Meram için gösterdikleri hassasiyet adına KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir ve onun şahsında tüm ekip arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.                    BAŞKAN KAVUŞ; “KOORDİNELİ ÇALIŞMALARIMIZ ETKİN VE VERİMLİ HİZMET ANLAYIŞIMIZIN BİR GEREĞİ”   Hemşehrilerinden gelen tüm istek şikayet ve talepleri de onlar adına KOSKİ’ye iletebildiklerini ve takibini yapabildiklerini kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “KOSKİ’nin böyle durumlarda da bize ve Meram’a yaklaşımı ile birlikte olanakları dahilinde sorunlara hızlı müdahaleleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.  Onların bu çalışmaları bizlerin yüzünü de ağartıyor. Bu sebeple bu uyumlu çalışmayı sürdürmek, Meram ve Konya’nın geleceği adına yapacağımız en önemli yatırım olacağının bilincindeyiz. Bu uyum sayesinde, en basit sokağın tadilatında bile birbirlerini bekleyip uzadıkça uzayan işlerle karşılaşmıyor vatandaşlarımız. Sokak, aylarca toz toprak içinde bekleyip vatandaşları mağdur etmiyor. Tekrar tekrar kazı işlemleri yapılıp masraflar katlanmıyor. Biz, bu koordineli ve ahenkli çalışma ile etkin ve verimli hizmet anlayışının gereğini yerine getirmiş oluyoruz.”   
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir’i ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Kavuş’a KOSKİ’nin görev ve yetkileri çerçevesinde iletilen istek ve temennilerle gelecek dönemde Meram’da yürütülecek çalışmaların planlandığı ziyarette Başkan Kavuş, Demir ve ekibine Meram için gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, “Kurumlararası uyumun kazananı vatandaşlarımız oluyor. KOSKİ ve Meram Belediyesi bu uyumun en güzel örneklerini ortaya koyuyor” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir’i makamında ziyaret etti. Meram Belediyesi yatırımlarının ve KOSKİ’nin Meram’da gerçekleştirdiği çalışmaların konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, iki kurumun ortaya koyduğu uyumlu çalışmalar sayesinde yatırımların maksimum düzeyde verimli bir hal aldığına vurgu yaptı. Kurum olarak her açıdan vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarının altını çizen Demir, bu memnuniyetin en önemli ön koşullarından birinin de özellikle ilçe yönetimleriyle ortaya koydukları ahenkli çalışma olduğunu belirtti.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM İÇİN GÖSTERDİKLERİ HASSASİYET İÇİN GENEL MÜDÜR DEMİR VE EKİBİNE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”

 

Mahalle ziyaretlerinde hemşehrilerinin, KOSKİ’nin görev ve yetki alanlarına giren konularda dile getirdikleri ve  kendilerinden talepte bulundukları konuları Başkan Yardımcısı Yusuf Yöreli ile yaptıkları bu ziyaretle Genel Müdür Ahmet Demir ile istişare etme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise buluşmada önümüzdeki dönemde birlikte yürütülecek çalışmaların planlamasının yapıldığını belirtti. Görevi devraldığı günden bu yana Meram için tüm kurumlarla uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Kavuş, “KOSKİ bu kurumlarımızın başında geliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışma yapacağı mahallelerde birlikte ortaya koyduğumuz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı şekilde ahenkle sürdüreceğiz. Çünkü bu uyumda en çok kazanan her zaman vatandaşlarımız ve Meram oluyor. Meram için gösterdikleri hassasiyet adına KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir ve onun şahsında tüm ekip arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

 

                BAŞKAN KAVUŞ; “KOORDİNELİ ÇALIŞMALARIMIZ ETKİN VE VERİMLİ HİZMET ANLAYIŞIMIZIN BİR GEREĞİ”

 

Hemşehrilerinden gelen tüm istek şikayet ve talepleri de onlar adına KOSKİ’ye iletebildiklerini ve takibini yapabildiklerini kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “KOSKİ’nin böyle durumlarda da bize ve Meram’a yaklaşımı ile birlikte olanakları dahilinde sorunlara hızlı müdahaleleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.  Onların bu çalışmaları bizlerin yüzünü de ağartıyor. Bu sebeple bu uyumlu çalışmayı sürdürmek, Meram ve Konya’nın geleceği adına yapacağımız en önemli yatırım olacağının bilincindeyiz. Bu uyum sayesinde, en basit sokağın tadilatında bile birbirlerini bekleyip uzadıkça uzayan işlerle karşılaşmıyor vatandaşlarımız. Sokak, aylarca toz toprak içinde bekleyip vatandaşları mağdur etmiyor. Tekrar tekrar kazı işlemleri yapılıp masraflar katlanmıyor. Biz, bu koordineli ve ahenkli çalışma ile etkin ve verimli hizmet anlayışının gereğini yerine getirmiş oluyoruz.”   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (