( (

Başkan Kavuş; “2021 Tüm Sıkıntıların Geride Kaldığı, Sağlık, Sevinç Ve Huzur Dolu Bir Yıl Olsun”

Gündem 31.12.2020 - 14:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş; “2021 Tüm Sıkıntıların Geride Kaldığı, Sağlık, Sevinç Ve Huzur Dolu Bir Yıl Olsun”

Tüm ekibiyle birlikte ‘tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet etme’ düsturuyla çıktıkları hizmet yolunda her yönden zorlu bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni yılla birlikte tüm dünyanın, yaşadığı sıkıntıları ve acıları geçmişte bırakmasını, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış dolu yeni bir sayfa açmasını temenni etti.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yayımladığı yeniyıl mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “2020 yılında pek çok insanımızı hayattan koparan pek çok insanımıza da acılar yaşatan pandeminin gölgesinin vurmadığı hiçbir ev kalmadı.  Ancak, salgının etkisini derinden hisseden Türkiye, ortaya koyduğu eşsiz birlik ve beraberlik, gelişmiş ve hızlı organize olabilen sağlık sistemi ve yöneticilerinin doğru, çabuk ve yerinde müdahaleleriyle bu dönemi dünyaya örnek olacak şekilde en az hasarla atlattı. Salgın belki bir süre daha etkisini sürdürecek ama inşallah insanlık en kısa zamanda bu illetten kurtulacaktır. 2021’in bize bu müjdelerle gelmesi öncelikli temennimizdir. Bu acı ve hüzünlerle birlikte 2020, ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve ilçemiz açısından çok önemli gelişmelerin de yaşandığı bir yıl oldu. Köklü geçmişi ve tarihi misyonuyla Türkiye bir oyun kurucu olduğunu ortaya koyduğu duruşuyla tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Şehrimiz ve Meramımız da tüm bu olumsuz şartlara rağmen bu yıl içinde gün geçmedi ki yeni bir yatırım ve yeni bir hizmetle güne uyanmasın. Meram’ın sorunlarını bitirmek, çehresini değiştirmek ve hemşehrilerimizin yaşamaktan keyif aldığı bir ilçe olması adına 2020 yılında da birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Üzerinde çalıştığımız projelerin 2021 ve sonraki yıllarda hayata geçmesiyle hemşehrilerimizi ‘Güçlü ve Güzel’ bir Meram bekliyor.   Acılarıyla, sevinçleriyle 2020 yılını artık geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlarla girdiğimiz 2021 yılı ile birlikte yepyeni bir sayfa açıyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere tüm ümmet coğrafyasına ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. 2021 yılını, tüm Meramlı hemşehrilerimizin, sağlık, huzur, mutluluk, ve refah içerisinde geçirmesini temenni ediyor bu vesile ile insanlık tarihinin seyrini değiştiren Mekke’nin Fethi'nin yıl dönümünü de en içten duygularımla kutluyorum. Nice sağlıklı, huzurlu ve güzel günlerde kavuşmak dileğiyle.”
Tüm ekibiyle birlikte ‘tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet etme’ düsturuyla çıktıkları hizmet yolunda her yönden zorlu bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni yılla birlikte tüm dünyanın, yaşadığı sıkıntıları ve acıları geçmişte bırakmasını, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış dolu yeni bir sayfa açmasını temenni etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yayımladığı yeniyıl mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “2020 yılında pek çok insanımızı hayattan koparan pek çok insanımıza da acılar yaşatan pandeminin gölgesinin vurmadığı hiçbir ev kalmadı.  Ancak, salgının etkisini derinden hisseden Türkiye, ortaya koyduğu eşsiz birlik ve beraberlik, gelişmiş ve hızlı organize olabilen sağlık sistemi ve yöneticilerinin doğru, çabuk ve yerinde müdahaleleriyle bu dönemi dünyaya örnek olacak şekilde en az hasarla atlattı. Salgın belki bir süre daha etkisini sürdürecek ama inşallah insanlık en kısa zamanda bu illetten kurtulacaktır. 2021’in bize bu müjdelerle gelmesi öncelikli temennimizdir.

Bu acı ve hüzünlerle birlikte 2020, ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve ilçemiz açısından çok önemli gelişmelerin de yaşandığı bir yıl oldu. Köklü geçmişi ve tarihi misyonuyla Türkiye bir oyun kurucu olduğunu ortaya koyduğu duruşuyla tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Şehrimiz ve Meramımız da tüm bu olumsuz şartlara rağmen bu yıl içinde gün geçmedi ki yeni bir yatırım ve yeni bir hizmetle güne uyanmasın. Meram’ın sorunlarını bitirmek, çehresini değiştirmek ve hemşehrilerimizin yaşamaktan keyif aldığı bir ilçe olması adına 2020 yılında da birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Üzerinde çalıştığımız projelerin 2021 ve sonraki yıllarda hayata geçmesiyle hemşehrilerimizi ‘Güçlü ve Güzel’ bir Meram bekliyor.  

Acılarıyla, sevinçleriyle 2020 yılını artık geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlarla girdiğimiz 2021 yılı ile birlikte yepyeni bir sayfa açıyoruz.

Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere tüm ümmet coğrafyasına ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. 2021 yılını, tüm Meramlı hemşehrilerimizin, sağlık, huzur, mutluluk, ve refah içerisinde geçirmesini temenni ediyor bu vesile ile insanlık tarihinin seyrini değiştiren Mekke’nin Fethi'nin yıl dönümünü de en içten duygularımla kutluyorum.

Nice sağlıklı, huzurlu ve güzel günlerde kavuşmak dileğiyle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (