( (

Başkan Ege ;Lütfü Türkkan İstifa Etmelidir !

Gündem 07.11.2021 - 13:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Ege ;Lütfü Türkkan İstifa Etmelidir !

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Mevlana Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege yapmış olduğu yazılı açıklama ile İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı istifaya davet etti.
Başkan Ege açıklamasında şu ifadelere yer verdi;   05.11.2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa GÜMREN in kardeşinin Biingölde verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.   Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz.  Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de Teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti,Milletvekili istemiyoruz.  Şehit Aileleri ve Gaziler olarak ;  Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa karşısında bizleri görecektir.Lütfü Türkkan'ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Mevlana Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege yapmış olduğu yazılı açıklama ile İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı istifaya davet etti.

Başkan Ege açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

 05.11.2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa GÜMREN in kardeşinin Biingölde verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.  

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz. 

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de Teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti,Milletvekili istemiyoruz. 

Şehit Aileleri ve Gaziler olarak ; 

Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa karşısında bizleri görecektir.Lütfü Türkkan'ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (