( (

Başkan Altay’ın Paylaştığı Duygusal Film Çok Beğenildi

Bölge 19.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Altay’ın Paylaştığı Duygusal Film Çok Beğenildi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı, güzel günlere özlemi anlatan duygusal film, kısa sürede 200 binden fazla izlenirken duygu dolu anlar yaşattı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılarla geçen bu süreçte güzel günlere özlemi ifade eden duygusal bir kısa film paylaştı.   Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın seslendirdiği duygusal film, kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken 200 binden fazla izlendi.   Sosyal medyada duygu dolu anlar yaşatan filmde Başkan Altay, “Bugünler mutlaka geçecek. Biz yine bu şehrin sokaklarında kucaklaşacağız. Büyüklerimizle çay sıcaklığında muhabbet edeceğiz. Fısır fısır sesler gelecek arka sıralardan; ‘kendi aranızda konuşmayın’ diyecek öğretmenlerimiz. Yine tek yürek olup bağıracağız ‘Türkiyem’ diye. Eğlenerek öğreneceğiz yine. Heyecanla sıra bekleyeceğiz, ‘biri gevrek olsun’ diyeceğiz. Bir umutla isteyeceğiz ustalarımızdan deniz altını. Cıvıl cıvıl kuş seslerini dinleyeceğiz; salıncaklar yine dolu olacak. Açacağız dükkanlarımızı besmeleyle ve amin diyeceğiz dualara hep bir ağızdan. Bu zor günleri beraber atlatacağız ve bir gün yeniden başlayacağız. O gün birbirimize daha sıkı sarılacağız; hasretle yeniden kucaklaşacağız” diyor.    
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı, güzel günlere özlemi anlatan duygusal film, kısa sürede 200 binden fazla izlenirken duygu dolu anlar yaşattı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılarla geçen bu süreçte güzel günlere özlemi ifade eden duygusal bir kısa film paylaştı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın seslendirdiği duygusal film, kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken 200 binden fazla izlendi.

 

Sosyal medyada duygu dolu anlar yaşatan filmde Başkan Altay, “Bugünler mutlaka geçecek. Biz yine bu şehrin sokaklarında kucaklaşacağız. Büyüklerimizle çay sıcaklığında muhabbet edeceğiz. Fısır fısır sesler gelecek arka sıralardan; ‘kendi aranızda konuşmayın’ diyecek öğretmenlerimiz. Yine tek yürek olup bağıracağız ‘Türkiyem’ diye. Eğlenerek öğreneceğiz yine. Heyecanla sıra bekleyeceğiz, ‘biri gevrek olsun’ diyeceğiz. Bir umutla isteyeceğiz ustalarımızdan deniz altını. Cıvıl cıvıl kuş seslerini dinleyeceğiz; salıncaklar yine dolu olacak. Açacağız dükkanlarımızı besmeleyle ve amin diyeceğiz dualara hep bir ağızdan. Bu zor günleri beraber atlatacağız ve bir gün yeniden başlayacağız. O gün birbirimize daha sıkı sarılacağız; hasretle yeniden kucaklaşacağız” diyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (