( (

Başaran’dan Pekyatırmacı’ya Çağrı

Bölge 05.11.2020 - 12:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başaran’dan Pekyatırmacı’ya Çağrı

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran Bakırcılar sanayi bölgesinde yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya çağrıda bulundu.
Horozluhan Mahallesi Bakırcılar Sanayi Sitesi Tahıl ve Adıbelli sokaklarda sinyalizasyon ve kasisin olmaması nedeni ile neredeyse her gün kaza olduğunu ifade eden Başaran, Selçuklu Belediyesi’nden bu konuya çözüm getirmesini istedi. SÜRPRİZE HAZIR OLUN Her hafta sahada esnaf ziyaretleri yaparak sorunlarını kamuoyuna taşıdıklarını söyleyen Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, ziyaretleri sırasında karşılaştıkları durumun iktidar için vahim göründüğünü söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak her hafta düzenli olarak Selçuklu’yu karış karış gezerek hemşehrilerimizin derdini dinliyor, karşılaştığımız sorunları kamuoyu ile paylaşarak çözüm arıyoruz. Muhalefet olarakta Konyamıza hizmet etmenin mümkün olduğunu gösteriyoruz. Ancak sahadan okuduğumuz kadarıyla ilk seçimde iktidarı büyük bir sürpriz bekliyor.”
Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran Bakırcılar sanayi bölgesinde yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya çağrıda bulundu.

Horozluhan Mahallesi Bakırcılar Sanayi Sitesi Tahıl ve Adıbelli sokaklarda sinyalizasyon ve kasisin olmaması nedeni ile neredeyse her gün kaza olduğunu ifade eden Başaran, Selçuklu Belediyesi’nden bu konuya çözüm getirmesini istedi.

SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Her hafta sahada esnaf ziyaretleri yaparak sorunlarını kamuoyuna taşıdıklarını söyleyen Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, ziyaretleri sırasında karşılaştıkları durumun iktidar için vahim göründüğünü söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak her hafta düzenli olarak Selçuklu’yu karış karış gezerek hemşehrilerimizin derdini dinliyor, karşılaştığımız sorunları kamuoyu ile paylaşarak çözüm arıyoruz. Muhalefet olarakta Konyamıza hizmet etmenin mümkün olduğunu gösteriyoruz. Ancak sahadan okuduğumuz kadarıyla ilk seçimde iktidarı büyük bir sürpriz bekliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (