( (

Bakan Soylu ve Bakan Kurum Giresun’daki Büyükşehir Ekiplerini Ziyaret Etti

Gündem 02.09.2020 - 14:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Soylu ve Bakan Kurum Giresun’daki Büyükşehir Ekiplerini Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye desteğe giden Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye giden Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ziyaret etti. Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından AFAD’ın talebiyle kombine kanal açma araçları ile birlikte görevlendirilen Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerin çalışma yaptığı alanda incelemelerde bulunan bakanlar, yaraların sarılması için yaptıkları çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür ettiler. KONYA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEK Sel bölgesindeki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da felaketin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeyi ziyaret ettiğini, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un bölgeden hiç ayrılmayarak çalışmaları koordine ettiğini hatırlatarak, Konya olarak da üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye desteğe giden Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye giden Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ziyaret etti.

Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından AFAD’ın talebiyle kombine kanal açma araçları ile birlikte görevlendirilen Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerin çalışma yaptığı alanda incelemelerde bulunan bakanlar, yaraların sarılması için yaptıkları çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür ettiler.

KONYA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEK

Sel bölgesindeki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da felaketin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeyi ziyaret ettiğini, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un bölgeden hiç ayrılmayarak çalışmaları koordine ettiğini hatırlatarak, Konya olarak da üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (