( (

Bakan Gül 'İnfaz Düzenlemesi' Açıkladı

Siyaset 31.03.2020 - 12:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Gül 'İnfaz Düzenlemesi' Açıkladı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "İnfaz düzenlemesi çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek" açıklamasını yaptı.
Gül'ün açıklamalarından başlıklar şöyle:  "Belirli yaş üzeri ve hastalığı olanlar tahliye olacaktır. Uyuşturucu konusunda Cumhurbaşkanımızın hassasiyeti var. Belirli suçlarda ceza varsa artık hapis yatılacak. Cezaevlerine branş doktorların takviye edilmesini istedik. Şu anda 30 Nisan’a kadar yetki verildi, bu sürenin uzatılma imkânı var, olayın seyrine göre. Önce sağlık.  Adliyelerde insan sirkülasyonunun yüzde 95 azaldı. Adli tatil hususunda herhangi bir düzenleme öngörülmüyor. Hiçbir vatandaşımız kendisi toplumun sağlığını bozamaz. 11 kişi hakkında savcılık soruşturma başlatıp, karantinaya aldı. 385 kişi hakkında manipülatif haber yaydıkları için soruşturma açıldı. İnsanlarda korku uyandırıyorlar. Virüsle mücadele ederken bu fiillerde de mücadele sürdürmeye devam ediyoruz. Karantina uygulamasından kaçanlara ilişkin soruşturma açıldı. İnfaz hâkimliği önemli bir reform, bunlar çok önemli adımlar. Umarım infaz adaletini sağlayacak bir düzenleme olur. 3 maaşımı bağışladım ben de."
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "İnfaz düzenlemesi çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek" açıklamasını yaptı.

Gül'ün açıklamalarından başlıklar şöyle: 

"Belirli yaş üzeri ve hastalığı olanlar tahliye olacaktır. Uyuşturucu konusunda Cumhurbaşkanımızın hassasiyeti var. Belirli suçlarda ceza varsa artık hapis yatılacak.

Cezaevlerine branş doktorların takviye edilmesini istedik.

Şu anda 30 Nisan’a kadar yetki verildi, bu sürenin uzatılma imkânı var, olayın seyrine göre. Önce sağlık. 

Adliyelerde insan sirkülasyonunun yüzde 95 azaldı.

Adli tatil hususunda herhangi bir düzenleme öngörülmüyor.

Hiçbir vatandaşımız kendisi toplumun sağlığını bozamaz. 11 kişi hakkında savcılık soruşturma başlatıp, karantinaya aldı. 385 kişi hakkında manipülatif haber yaydıkları için soruşturma açıldı. İnsanlarda korku uyandırıyorlar. Virüsle mücadele ederken bu fiillerde de mücadele sürdürmeye devam ediyoruz.

Karantina uygulamasından kaçanlara ilişkin soruşturma açıldı.

İnfaz hâkimliği önemli bir reform, bunlar çok önemli adımlar. Umarım infaz adaletini sağlayacak bir düzenleme olur.

3 maaşımı bağışladım ben de."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (