( (

Bakan Ersoy'dan Van Gölü Fotoğrafına Destek Çağrısı

Turizm 12.04.2021 - 10:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Ersoy'dan Van Gölü Fotoğrafına Destek Çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, NASA’nın "Dünya Turnuvası" fotoğraf yarışmasında finale kalan, Van Gölü fotoğrafı için destek istedi
  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği "Dünya Turnuvası" adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında finale kalan, uzaydan çekilmiş Van Gölü fotoğrafı için destek istedi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği "Dünya Turnuvası" adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında finale kalan, uzaydan çekilmiş Van Gölü fotoğrafı için destek istedi. Bakan Ersoy, "Uzay istasyonundan çekilen Van Gölü'nün büyüleyici fotoğrafı NASA tarafından düzenlenen çevrim içi yarışmada finale kalan iki fotoğraftan biri oldu. Uzaydan bile görüntülenen ülkemizin bu eşsiz güzelliğine oy vermek için Van Gölü'nü oyla" sözlerini kullandı. Yarışmanın yapıldığı internet sitesinin linkini ve "#VanGölünüOyla" etiketini paylaşan Bakan Ersoy, Van Gölü fotoğrafı için destek çağrısında bulundu.  
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, NASA’nın "Dünya Turnuvası" fotoğraf yarışmasında finale kalan, Van Gölü fotoğrafı için destek istedi
 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği "Dünya Turnuvası" adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında finale kalan, uzaydan çekilmiş Van Gölü fotoğrafı için destek istedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği "Dünya Turnuvası" adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında finale kalan, uzaydan çekilmiş Van Gölü fotoğrafı için destek istedi.

Bakan Ersoy, "Uzay istasyonundan çekilen Van Gölü'nün büyüleyici fotoğrafı NASA tarafından düzenlenen çevrim içi yarışmada finale kalan iki fotoğraftan biri oldu. Uzaydan bile görüntülenen ülkemizin bu eşsiz güzelliğine oy vermek için Van Gölü'nü oyla" sözlerini kullandı.

Yarışmanın yapıldığı internet sitesinin linkini ve "#VanGölünüOyla" etiketini paylaşan Bakan Ersoy, Van Gölü fotoğrafı için destek çağrısında bulundu.

kultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy,-001.jpeg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (