( (

Ayhan Sefer Üstün: Darbe Teorisyenliği Yapanlar, 28 Şubat’ı Kutsayanlar AK Parti’nin Politikaların Belirlediğini Söylüyor

Siyaset (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 12.05.2020 - 10:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ayhan Sefer Üstün: Darbe Teorisyenliği Yapanlar, 28 Şubat’ı Kutsayanlar AK Parti’nin Politikaların Belirlediğini Söylüyor

Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ayhan Sefer Üstün, Doğu Perinçek’in çokça eleştirilen 28 Şubat hakkındaki sözlerini sert şekilde eleştirdi.
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün’ün açıklamaları şu şekilde: AK Parti’ye oy veren, günlük siyasetle çok fazla haşır neşir olmayan seçmenler iktidarda sadece AK Parti’nin olduğunu düşünüyor olabilirler. Büyük resme bakmalıyız. İktidarın burada çoklu yapıda olduğunu görüyoruz. AK Parti ve Sayın recep Tayyip Erdoğan bir de ikinci derecede Sayın Bahçeli ve ekibi var. İktidarın küçük ortağı Perinçek ve Vatan Partisi. Bir de iktidarın tali ortakları var. Pelikan gibi, bir takım ekonomik çıkar çevreleri gibi.  Ayhan Sefer Üstün: 28 Şubat FETÖ’ye karşıydı diyenler kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor Büyük resim böyle okunduğunda Perinçek’in sözlerini çok daha kolay anlayabiliriz. Perinçek “28 Şubat FETÖ’ye karşı yapıldığı diyerek” AK Parti tabanını ve Türkiye kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Biz o günleri yaşadık. 28 Şubat darbesi bir darbedir. O günkü meşru hükümete, meclise ve mütedeyyin muhafazakar kesime yapılmıştır. FETÖ’ye yapılmamıştır. Aksine FETÖ bağlılarına başörtülerinizi çıkarın demiştir.  Mütedeyyin kesimlerde bu darbeden etkilenmeyen herhangi bir kesim kalmamıştır. Bir kez daha muhafazakar kesimlere sesleniyoruz. Kimlerin kimlerle olduğunu lütfen görsünler. O gün darbenin teorisyenliğini yapanlar bugün de 28 Şubat’ı kutsayanlar şu an AK Parti’nin politikaların belirlediğini söylüyor. Hükümetten de herhangi bir itiraz gelmiyor. Bir kez daha muhafazakar kesime çağrıda bulunalım. Kimlerin kimlerle olduğunu görsünler. Sizlerin oylarınızla iktidara getirdiklerinizin kimlerle işbirliği yaptığını, kimlerin politikalarını hayata geçirdiklerini lütfen görsünler diyorum. Ayhan Sefer ÜSTÜN   ✔@AyhanSeferUSTUN     Muhafazakar kardeşlerimize sesleniyoruz.. Perinçek ne yapmak istiyor.. Büyük resme bakın... Kimler kimlerle beraber...     166 00:31 - 12 May 2020 Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik   56 kişi bunun hakkında konuşuyor    
Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ayhan Sefer Üstün, Doğu Perinçek’in çokça eleştirilen 28 Şubat hakkındaki sözlerini sert şekilde eleştirdi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün’ün açıklamaları şu şekilde:

AK Parti’ye oy veren, günlük siyasetle çok fazla haşır neşir olmayan seçmenler iktidarda sadece AK Parti’nin olduğunu düşünüyor olabilirler.

Büyük resme bakmalıyız. İktidarın burada çoklu yapıda olduğunu görüyoruz. AK Parti ve Sayın recep Tayyip Erdoğan bir de ikinci derecede Sayın Bahçeli ve ekibi var. İktidarın küçük ortağı Perinçek ve Vatan Partisi. Bir de iktidarın tali ortakları var. Pelikan gibi, bir takım ekonomik çıkar çevreleri gibi. 

Ayhan Sefer Üstün: 28 Şubat FETÖ’ye karşıydı diyenler kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor

Büyük resim böyle okunduğunda Perinçek’in sözlerini çok daha kolay anlayabiliriz. Perinçek “28 Şubat FETÖ’ye karşı yapıldığı diyerek” AK Parti tabanını ve Türkiye kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Biz o günleri yaşadık. 28 Şubat darbesi bir darbedir. O günkü meşru hükümete, meclise ve mütedeyyin muhafazakar kesime yapılmıştır. FETÖ’ye yapılmamıştır. Aksine FETÖ bağlılarına başörtülerinizi çıkarın demiştir. 

Mütedeyyin kesimlerde bu darbeden etkilenmeyen herhangi bir kesim kalmamıştır.

Bir kez daha muhafazakar kesimlere sesleniyoruz. Kimlerin kimlerle olduğunu lütfen görsünler. O gün darbenin teorisyenliğini yapanlar bugün de 28 Şubat’ı kutsayanlar şu an AK Parti’nin politikaların belirlediğini söylüyor. Hükümetten de herhangi bir itiraz gelmiyor.

Bir kez daha muhafazakar kesime çağrıda bulunalım. Kimlerin kimlerle olduğunu görsünler. Sizlerin oylarınızla iktidara getirdiklerinizin kimlerle işbirliği yaptığını, kimlerin politikalarını hayata geçirdiklerini lütfen görsünler diyorum.

 

Muhafazakar kardeşlerimize sesleniyoruz..
Perinçek ne yapmak istiyor..
Büyük resme bakın...
Kimler kimlerle beraber...

 
Yerleştirilmiş video
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (