( (

Aydoğdu’nun 9. Şubesi Mengene Hizmette

İş Dünyası 26.09.2021 - 17:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Aydoğdu’nun 9. Şubesi Mengene Hizmette

Konya’da 1948 yılından beri sektörde olan Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi Mengene Orhangazi Mahallesinde hizmet veriyor.
Aydoğdu Mengene şubesinin açılışına, KONESOB Başkanı Muharrem Karacak, Oda Başkanları, Konya Eski Milletvekillerinden Kadir Demir, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, sektör temsilcileri, dost ve müşteriyle birlikte davetliler katıldı.   Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Aydoğdu 73 yıldır sektörde olduklarını belirterek, “Konya’da 1948 yılında beri Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri olarak 4. Kuşak olarak sektördeyiz.  Üretimi kendimiz yapıyoruz. Tatlı olarak 36 çeşit olmak üzere unlu mamullerde de 33 çeşit ekmek üretimi gerçekleştiriyoruz.  Özellikle ambalajlı ekmekte iyi durumdayız. Hastanelere, AVM’lere, iş yerlerine hizmet verirken, perakende olarak ta satış yapmaktayız. Üretimimizi hijyenik ortamda üretim standartlarına uygun bir şekilde yapıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerimiz marka tescilli olup, sağlıklı ve kalitelidir. 7 gün 24 saat ve 365 gün hizmet anlayışında olan bir firma olarak 80’nin üzerinde kişi istihdam ederken, sektörde de yüzde 5’şin üzerinde bir pazar payımız vardır.  Bugün açılışını yaptığımız Aydoğdu Mengene şubemizle 9. Şubemizi hizmete açtık Bundan sonra hedefimiz, şube sayımızı çoğaltarak, emin adımlarla istikrarlı bir şekilde sektörde büyümektir. Açılışımıza katılarak bu mutlu günümüzü paylaşanlara, destek verenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak Aydoğdu’nun Mengene şubesinin açılışının hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri firmamızın 9. Şubesinin açılışını gerçekleştiriyoruz salgın sürecinde firmalarımızın yeni yatırımları ve şube sayılarını artırmaları şehrimize ekonomik anlamda bir hareket getirecek olması da önemlidir.   4. Kuşak olarak sektöre hizmet veren Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri firmamızı kutlayarak, bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimize ve esnaf camiamıza hayırlı olsun.”   Yapılan duadan sonra Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi olan Mengene şubesinin açılış kurdelesini KONESOB Başkanı Muharrem Karacak, Oda Başkanları, Konya Eski Milletvekili Kadir Demir birlikte kesti.
Konya’da 1948 yılından beri sektörde olan Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi Mengene Orhangazi Mahallesinde hizmet veriyor.

Aydoğdu Mengene şubesinin açılışına, KONESOB Başkanı Muharrem Karacak, Oda Başkanları, Konya Eski Milletvekillerinden Kadir Demir, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, sektör temsilcileri, dost ve müşteriyle birlikte davetliler katıldı.

 

Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Aydoğdu 73 yıldır sektörde olduklarını belirterek, “Konya’da 1948 yılında beri Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri olarak 4. Kuşak olarak sektördeyiz.  Üretimi kendimiz yapıyoruz. Tatlı olarak 36 çeşit olmak üzere unlu mamullerde de 33 çeşit ekmek üretimi gerçekleştiriyoruz.  Özellikle ambalajlı ekmekte iyi durumdayız. Hastanelere, AVM’lere, iş yerlerine hizmet verirken, perakende olarak ta satış yapmaktayız. Üretimimizi hijyenik ortamda üretim standartlarına uygun bir şekilde yapıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerimiz marka tescilli olup, sağlıklı ve kalitelidir. 7 gün 24 saat ve 365 gün hizmet anlayışında olan bir firma olarak 80’nin üzerinde kişi istihdam ederken, sektörde de yüzde 5’şin üzerinde bir pazar payımız vardır.  Bugün açılışını yaptığımız Aydoğdu Mengene şubemizle 9. Şubemizi hizmete açtık Bundan sonra hedefimiz, şube sayımızı çoğaltarak, emin adımlarla istikrarlı bir şekilde sektörde büyümektir. Açılışımıza katılarak bu mutlu günümüzü paylaşanlara, destek verenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak Aydoğdu’nun Mengene şubesinin açılışının hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri firmamızın 9. Şubesinin açılışını gerçekleştiriyoruz salgın sürecinde firmalarımızın yeni yatırımları ve şube sayılarını artırmaları şehrimize ekonomik anlamda bir hareket getirecek olması da önemlidir.   4. Kuşak olarak sektöre hizmet veren Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri firmamızı kutlayarak, bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimize ve esnaf camiamıza hayırlı olsun.”

 

Yapılan duadan sonra Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi olan Mengene şubesinin açılış kurdelesini KONESOB Başkanı Muharrem Karacak, Oda Başkanları, Konya Eski Milletvekili Kadir Demir birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (