( (

Av. Murat Çiçek, Konya Baro Başkanlığına Aday Oldu !

Gündem 10.07.2020 - 21:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Av. Murat Çiçek, Konya Baro Başkanlığına Aday Oldu !

Çoklu Baro sisteminin tartışıldığı ve ülke gündeminde sıcaklığını koruduğu şu günlerde 2020 yılında yapılacak olan Baro seçimleri için adaylar belli olmaya başladı.
Türk Hukuk Enstitüsü Konya Şube Başkanı Av. İsmailhan Vural’ın yapmış olduğu açıklama ile Konya’da İlke Grubu adına önceki dönem MHP İl Başkanlarından Av. Murat Çiçek’in Konya Barosu Başkanlığına aday gösterildiği haberi gelen bilgiler arasında.   MHP İl Başkanlığı yaptığı dönemde listesindeki yöneticilerin sürekli istifa etmesi ve başarısız saha çalışmaları ile bilinen Av. Murat Çiçek geçtiğimiz yıl MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmıştı.   Av. Murat Çiçek’in Baro Başkanlığı adaylığı ile yeni bir siyasi hamle yapma düşüncesi ise kulislere şimdiden yansımış durumda.
Çoklu Baro sisteminin tartışıldığı ve ülke gündeminde sıcaklığını koruduğu şu günlerde 2020 yılında yapılacak olan Baro seçimleri için adaylar belli olmaya başladı.

Türk Hukuk Enstitüsü Konya Şube Başkanı Av. İsmailhan Vural’ın yapmış olduğu açıklama ile Konya’da İlke Grubu adına önceki dönem MHP İl Başkanlarından Av. Murat Çiçek’in Konya Barosu Başkanlığına aday gösterildiği haberi gelen bilgiler arasında.

 

MHP İl Başkanlığı yaptığı dönemde listesindeki yöneticilerin sürekli istifa etmesi ve başarısız saha çalışmaları ile bilinen Av. Murat Çiçek geçtiğimiz yıl MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmıştı.

 

Av. Murat Çiçek’in Baro Başkanlığı adaylığı ile yeni bir siyasi hamle yapma düşüncesi ise kulislere şimdiden yansımış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (