( (

ASKON’dan Vali Toprak ve Hasan Angı’ya ziyaret

İş Dünyası 31.01.2020 - 10:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON’dan Vali Toprak ve Hasan Angı’ya ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetim kurulu üyeleri Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti
ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetimini kabul eden Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak’la projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ASKON’un projelerini yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini dile getirdi. Başkan Sinacı da, “Konya Valimiz sayın Cüneyt Orhan Toprak bey her zaman en büyük destekçilerimiz oldu. Her projemize ilgi gösterdi ve yol gösterdi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   ANGI: KONYA İÇİN ORTAK PROJELER YAPMALIYIZ ASKON Konya Şube Başkanımız Atilla Sinacı, AK Parti Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı'ya da ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette, Başkanımız Atilla Sinacı, Başkan Yardımcılarımız Taner Doğan, Mehmet Şen, Osman Oflaz, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Mustafa Ünen, Genç ASKON Konya Şube Başkanımız Ferhat Bozkurt ve Genel Başkan Danışmanı Adem Fidan, yeni dönemde ASKON Konya Şubesi’nin gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler noktasında İl Başkanı Hasan Angı ile istişare etti. Samimi bir ortamda geçen sohbet sonrasında İl Başkanı Sayın Hasan Angı, ASKON’un yürüteceği projelerde ellerinden gelen desteği vereceklerin belirterek, ASKON Konya Şube Başkanımız Atilla Sinacı ve yönetimine teşekkür etti.  
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetim kurulu üyeleri Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetimini kabul eden Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak’la projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ASKON’un projelerini yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini dile getirdi. Başkan Sinacı da, “Konya Valimiz sayın Cüneyt Orhan Toprak bey her zaman en büyük destekçilerimiz oldu. Her projemize ilgi gösterdi ve yol gösterdi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

ANGI: KONYA İÇİN ORTAK PROJELER YAPMALIYIZ

ASKON Konya Şube Başkanımız Atilla Sinacı, AK Parti Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı'ya da ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette, Başkanımız Atilla Sinacı, Başkan Yardımcılarımız Taner Doğan, Mehmet Şen, Osman Oflaz, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Mustafa Ünen, Genç ASKON Konya Şube Başkanımız Ferhat Bozkurt ve Genel Başkan Danışmanı Adem Fidan, yeni dönemde ASKON Konya Şubesi’nin gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler noktasında İl Başkanı Hasan Angı ile istişare etti. Samimi bir ortamda geçen sohbet sonrasında İl Başkanı Sayın Hasan Angı, ASKON’un yürüteceği projelerde ellerinden gelen desteği vereceklerin belirterek, ASKON Konya Şube Başkanımız Atilla Sinacı ve yönetimine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (