( (

ASKON’dan Başkan Halit Oflaz’a Ziyaret

İş Dünyası 05.02.2020 - 14:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON’dan Başkan Halit Oflaz’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı ziyaret etti.
Ziyarette ASKON Konya Şube Başkan Vekili Taner Doğan, Başkan Yardımcıları Nejdet Tunç, Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faruk Doğan, Muaz Gülyiğit hazır bulundu.   Ziyaretle ilgili konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Çumra Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak yatırım ve çalışmalarda başkan beyle istişare ettiklerini belirterek, “Başkanımız ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. ASKON Konya Şubemizin projeleri, şehrimiz adına, Çumra adına yapılacak çalışmalar ve Çatalhöyük Milli Tarım Zirvesi programı detayları üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Çumra Organize Sanayi bölgemize yatırımcı teşviki ile alakalı istişarelerde bulunduk. Sayın Başkanımıza misafirperverliği için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.   Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da, “ASKON Konya Şube Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Kendileri ile birlikte güzel projeler yapacağız. ASKON bizim için önemli bir kuruluş. İnşallah bu birliktelik ile ilçemiz ve şehrimiz adına güzel işler ortaya koyacağız” diye konuştu.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette ASKON Konya Şube Başkan Vekili Taner Doğan, Başkan Yardımcıları Nejdet Tunç, Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faruk Doğan, Muaz Gülyiğit hazır bulundu.

 

Ziyaretle ilgili konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Çumra Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak yatırım ve çalışmalarda başkan beyle istişare ettiklerini belirterek, “Başkanımız ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. ASKON Konya Şubemizin projeleri, şehrimiz adına, Çumra adına yapılacak çalışmalar ve Çatalhöyük Milli Tarım Zirvesi programı detayları üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Çumra Organize Sanayi bölgemize yatırımcı teşviki ile alakalı istişarelerde bulunduk. Sayın Başkanımıza misafirperverliği için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da, “ASKON Konya Şube Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Kendileri ile birlikte güzel projeler yapacağız. ASKON bizim için önemli bir kuruluş. İnşallah bu birliktelik ile ilçemiz ve şehrimiz adına güzel işler ortaya koyacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (