( (

ASELSAN Füze Atıcı Sistemi Ukrayna’da

Dünya 24.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASELSAN Füze Atıcı Sistemi Ukrayna’da

 ASELSAN, altı ay gibi kısa bir sürede sistemin geliştirilmesi, prototip üretimi ve atışlı testleri gerçekleştirdi.  LUCH ve Ukrayna Hükümetinin temsilcisi olarak SPETSTECHNOEXPORT firmalarının işbirliğiyle yapılan test çalışmasında, füzeler 5 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabetli olarak atıldı.  ASELSAN Füze Atıcı Sistemi; ABD, Birleşik Krallık, Ukrayna ve Rus menşeli farklı füzeleri atmak üzere geliştirildi ve test edildi.

 ASELSAN, altı ay gibi kısa bir sürede sistemin geliştirilmesi, prototip üretimi ve atışlı testleri gerçekleştirdi.


 LUCH ve Ukrayna Hükümetinin temsilcisi olarak SPETSTECHNOEXPORT firmalarının işbirliğiyle yapılan test çalışmasında, füzeler 5 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabetli olarak atıldı.


 ASELSAN Füze Atıcı Sistemi; ABD, Birleşik Krallık, Ukrayna ve Rus menşeli farklı füzeleri atmak üzere geliştirildi ve test edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (