( (

Arap Turistler Side'de Devecilerin Yüzünü Güldürdü

Turizm 31.08.2021 - 13:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Arap Turistler Side'de Devecilerin Yüzünü Güldürdü

Deve turcusu Halil Özkan, pandemi kısıtlamaları kapsamında 18,5 aydır Alman, Orta, Batı ve Kuzey Avrupalı turistler gelmeyince çok zor günler geçirdiklerini söyledi.
 Avrupa'da yaşayan Arap turistler ile Ruslar Antalya Side'de deve turcuların yüzünü güldürdü. Antalya Manavgat  Belediyesi Side Antik Kentte Doğu Nekropolü'nde  endemik  Side Canavarı otunun korunması amaçlı tarihi ören yerinde deve, at safari, motor safari turlarını yasaklamış, deve turcularını da antik kentin girişine taşımıştı. Deve turcusu Halil Özkan, pandemi kısıtlamaları kapsamında 18,5 aydır Alman, Orta, Batı ve Kuzey Avrupalı turistler gelmeyince çok zor günler geçirdiklerini söyledi. Alanya ve Side deki devecilerin, 1 Haziran'dan itibaren Rus ve Ukraynalı turistlerin gelmesi ile 2021 yılı turizm sezonunu açtıklarını söyleyen Halil Özkan, ''Deve turcuları için 2020 yılı ölü bir yıl oldu. Side'de turist hareketliliğini birinci sırada Ruslar, ikinci sırada Avrupa ülkelerinde yaşayan Arap ülke vatandaşları oluşturuyor. Avrupa'da yaşayan Arap asıllı turistler çocuklarını deve ile gezdirmeyi seviyor. Avrupa ülkelerinden tatile gelen Arap asıllı turistlerin eşleri bir Alman, İngiliz, Fransız, Danimarkalı, İsveçli, İsviçreli Hollandalı ve Avusturyalı ve Norveçli olabiliyor. Arap asıllı turist eşi ve çocuklarına deveye bindirerek '' çöl'' nostaljisi yapıyorlar. '' dedi.   Abdurrahman Büyükkeskin
Deve turcusu Halil Özkan, pandemi kısıtlamaları kapsamında 18,5 aydır Alman, Orta, Batı ve Kuzey Avrupalı turistler gelmeyince çok zor günler geçirdiklerini söyledi.
 Avrupa'da yaşayan Arap turistler ile Ruslar Antalya Side'de deve turcuların yüzünü güldürdü. Antalya Manavgat  Belediyesi Side Antik Kentte Doğu Nekropolü'nde  endemik  Side Canavarı otunun korunması amaçlı tarihi ören yerinde deve, at safari, motor safari turlarını yasaklamış, deve turcularını da antik kentin girişine taşımıştı.

Deve turcusu Halil Özkan, pandemi kısıtlamaları kapsamında 18,5 aydır Alman, Orta, Batı ve Kuzey Avrupalı turistler gelmeyince çok zor günler geçirdiklerini söyledi. Alanya ve Side deki devecilerin, 1 Haziran'dan itibaren Rus ve Ukraynalı turistlerin gelmesi ile 2021 yılı turizm sezonunu açtıklarını söyleyen Halil Özkan, ''Deve turcuları için 2020 yılı ölü bir yıl oldu.

deveciler-001.jpgSide'de turist hareketliliğini birinci sırada Ruslar, ikinci sırada Avrupa ülkelerinde yaşayan Arap ülke vatandaşları oluşturuyor. Avrupa'da yaşayan Arap asıllı turistler çocuklarını deve ile gezdirmeyi seviyor. Avrupa ülkelerinden tatile gelen Arap asıllı turistlerin eşleri bir Alman, İngiliz, Fransız, Danimarkalı, İsveçli, İsviçreli Hollandalı ve Avusturyalı ve Norveçli olabiliyor. Arap asıllı turist eşi ve çocuklarına deveye bindirerek '' çöl'' nostaljisi yapıyorlar. '' dedi.  

Abdurrahman Büyükkeskin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (