( (

Antalya'da Rus ve Polonyalı Turistler Turizmcileri Sevindirdi

Turizm 30.08.2020 - 19:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Antalya'da Rus ve Polonyalı Turistler Turizmcileri Sevindirdi

Es Es Turizm Müdürü Levent Akgün turistlerin ortalama 11 günlük tatil sürelerinin bir gününü de kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turuna ayırdıklarını söyledi
 Antalya'da Rus, Polonyalı ve Ukraynalı kültür turları başladı. Antalya'ya gelen Rus, Ukraynalı, Belaruslu ve Polonyalı ve Avrupa'da yaşayan gurbetçiler ile Pakistanlı, Hindistanlı, Cezayirli, Faslı ve Arap ülkesi vatandaşları çarşıda pazarda alışverişe çıktı. Turizmci esnafı, Köprülü Kanyon'da raftingciler, konaklamada otelciler, sevinirken pazarcılar bayram yaptı. Gelen turistlerin ortalama 11 günlük tatil sürelerinin bir gününü de kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turuna ayırdıkları belirtildi. Es Es Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Levent Akgün, Almanya'da yaşayan Rusları, Rusya'da yaşayan akrabalarıyla görüşerek hasret gidermek için buluşma noktası olarak Türkiye’yi seçtiklerini söyledi. Antalya Kemer, Alanya, Side ve Kundu, Belek, Kadriye’nin tatil için tercih edildiğini belirten Akgün şunları anlattı: ''Almanya ve Avrupa ülkelerinde yaşayan Rusların, Rusya'daki Ruslara göre alışverişte ve sosyal, kültürel ve doğa sporları etkinliklerinde harcama yapma potansiyeli daha yüksektir. Rusya'da yaşayan Rusların bir önceki yıla göre Rus para birimi Ruble'nin uluslararasıası para birimleri karşısında yüzde 34 değer kaybetmesi nedeniyle alışverişleri hediyelik lokum, ev tekstil ürünleri, hediyelik eşya ve kısmende olsa kültür ve rafting turlarına katılıyor. Yüksek harcama yapanların yüzde 90'nı Almanya'da yaşayan Ruslar. İkinci harcama ve kültür turlarına ilgiyi Polonyalılar yapıyor. Polonyalılar kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turuna çıkıyor.'' ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
Es Es Turizm Müdürü Levent Akgün turistlerin ortalama 11 günlük tatil sürelerinin bir gününü de kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turuna ayırdıklarını söyledi
 Antalya'da Rus, Polonyalı ve Ukraynalı kültür turları başladı. Antalya'ya gelen Rus, Ukraynalı, Belaruslu ve Polonyalı ve Avrupa'da yaşayan gurbetçiler ile Pakistanlı, Hindistanlı, Cezayirli, Faslı ve Arap ülkesi vatandaşları çarşıda pazarda alışverişe çıktı.

Turizmci esnafı, Köprülü Kanyon'da raftingciler, konaklamada otelciler, sevinirken pazarcılar bayram yaptı. Gelen turistlerin ortalama 11 günlük tatil sürelerinin bir gününü de kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turuna ayırdıkları belirtildi.
rus-ve-polonyali-turistlere.jpgEs Es Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Levent Akgün, Almanya'da yaşayan Rusları, Rusya'da yaşayan akrabalarıyla görüşerek hasret gidermek için buluşma noktası olarak Türkiye’yi seçtiklerini söyledi.
Antalya Kemer, Alanya, Side ve Kundu, Belek, Kadriye’nin tatil için tercih edildiğini belirten Akgün şunları anlattı: ''Almanya ve Avrupa ülkelerinde yaşayan Rusların, Rusya'daki Ruslara göre alışverişte ve sosyal, kültürel ve doğa sporları etkinliklerinde harcama yapma potansiyeli daha yüksektir.

Rusya'da yaşayan Rusların bir önceki yıla göre Rus para birimi Ruble'nin uluslararasıası para birimleri karşısında yüzde 34 değer kaybetmesi nedeniyle alışverişleri hediyelik lokum, ev tekstil ürünleri, hediyelik eşya ve kısmende olsa kültür ve rafting turlarına katılıyor. Yüksek harcama yapanların yüzde 90'nı Almanya'da yaşayan Ruslar. İkinci harcama ve kültür turlarına ilgiyi Polonyalılar yapıyor. Polonyalılar kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turuna çıkıyor.''

rus-ve-polonyali-turistlere-002.jpg

rus-ve-polonyali-turistlere-003.jpg

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (