( (

Ankara'da Bir Günde İkinci Saldırı: Yeniçağ Temsilcisi Orhan Uğuroğlu Darbedildi

Gündem 15.01.2021 - 15:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ankara'da Bir Günde İkinci Saldırı: Yeniçağ Temsilcisi Orhan Uğuroğlu Darbedildi

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu evinin önünde saldırıya uğradı.
Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı gerçekleştirildi.  Başkentte bugün ilk olarak Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldırı düzenlenmişti. İkinci saldırının hedefi ise Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu oldu.  Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı yapıldı. Saldırı Uğuroğlu'nun evinin önünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtildi. Saldırganların arabayı Uğuroğlu'nun üzerine sürdüğü öğrenildi. Uğuroğlu ifadesinde saldırganların, "MHP'den geliyoruz. MHP'yi eleştirme. Ülkücüler bunun hesabını sorar" dediğini söyledi. Uğuroğlu'nun sağlığı iyi durumda. yeniçağ
Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu evinin önünde saldırıya uğradı.

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı gerçekleştirildi. 

Başkentte bugün ilk olarak Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldırı düzenlenmişti. İkinci saldırının hedefi ise Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu oldu. 

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı yapıldı. Saldırı Uğuroğlu'nun evinin önünde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtildi. Saldırganların arabayı Uğuroğlu'nun üzerine sürdüğü öğrenildi.

Uğuroğlu ifadesinde saldırganların, "MHP'den geliyoruz. MHP'yi eleştirme. Ülkücüler bunun hesabını sorar" dediğini söyledi. Uğuroğlu'nun sağlığı iyi durumda.

yeniçağ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (