( (

Anıt Kazandırmaya Devam Ediyor!!!

Eğitim 31.08.2021 - 16:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Anıt Kazandırmaya Devam Ediyor!!!

2021 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Anıt Özel Öğretim Kursu Rehberlik Uzmanı Özcan Aladağ kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.
          Üniversiteye kayıtların 6-10 Eylül’de, E kayıtların ise 4-8 Eylül tarihlerinde yapılacağını belirten ALADAĞ, kazanan tüm öğrencilere başarılar diledi.           Pandemi döneminde sınava hazırlamak ve sınava hazırlanmak zordur.Bu süreçte fedakarlıklar yapan öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkürler ediyoruz.            Bu yılki LGS ve YKS’ de Türkiye genelinde ki başarının düşmesinde temel nedenin online eğitim olduğunu belirten ALADAĞ, bu yıl okulların ve kursların tam zamanlı açılmasından dolayı öğrencilerin şanslı olduğunu söyledi.           2021 YKS yerleştirme sonuçlarına göre Anıt Özel Öğretim Kursu öğrencilerinin   %88’i üniversitelere yerleştirme başarılarını göstermiştir. Konyalı öğrencilerin teveccühünden memnun olduklarını belirten ALADAĞ, “Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Bu yükün altından kalkabilmek için çok çalışıp çok çalıştırmak zorundayız”dedi.
2021 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Anıt Özel Öğretim Kursu Rehberlik Uzmanı Özcan Aladağ kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

          Üniversiteye kayıtların 6-10 Eylül’de, E kayıtların ise 4-8 Eylül tarihlerinde yapılacağını belirten ALADAĞ, kazanan tüm öğrencilere başarılar diledi.

          Pandemi döneminde sınava hazırlamak ve sınava hazırlanmak zordur.Bu süreçte fedakarlıklar yapan öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkürler ediyoruz.

           Bu yılki LGS ve YKS’ de Türkiye genelinde ki başarının düşmesinde temel nedenin online eğitim olduğunu belirten ALADAĞ, bu yıl okulların ve kursların tam zamanlı açılmasından dolayı öğrencilerin şanslı olduğunu söyledi.

          2021 YKS yerleştirme sonuçlarına göre Anıt Özel Öğretim Kursu öğrencilerinin   %88’i üniversitelere yerleştirme başarılarını göstermiştir. Konyalı öğrencilerin teveccühünden memnun olduklarını belirten ALADAĞ, “Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Bu yükün altından kalkabilmek için çok çalışıp çok çalıştırmak zorundayız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (