( (

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Sporcularımıza Konya Pilavı İkramı ve Ödül Töreni İle Sona Erdi

Spor 13.10.2019 - 11:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Sporcularımıza Konya Pilavı İkramı ve Ödül Töreni İle Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 07-13 Ekim 2019 tarihleri arasında ülkemizde 81 ilde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri başarıyla tamamlandı.
Kapanış programında; Federasyonun sporculara ikramı geleneksel Konya düğün yemeği oldu.    Mehmetçiklerimiz için "Barış Pınarı Harekâtı’nda Kahraman Ordumuzun Yanındayız" temalı pankartı ve okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ödül töreni ve malzeme dağıtımı yapıldı.   Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atletizm, Eskrim, Masa Tenisi, Tekwando, Hokey, Judo, Badminton, jimnastik, Bocce ve Dart branşlarında dereceye giren sporcular, Dumlupınar Spor Tesisleri’nde gerçekleşen törenle Federasyon tarafından ödüllendirildi.   Amatör Spor Haftası kapsamında yapılan 10 branşta dereceye giren sporcuların ve takımların ödüllerini; Konya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İsa Araba, Federasyon Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, taban birliklerinin başkanları, şube müdürleri ve federasyon yönetim kurulu üyeleri verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 07-13 Ekim 2019 tarihleri arasında ülkemizde 81 ilde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri başarıyla tamamlandı.

Kapanış programında; Federasyonun sporculara ikramı geleneksel Konya düğün yemeği oldu.

 

 Mehmetçiklerimiz için "Barış Pınarı Harekâtı’nda Kahraman Ordumuzun Yanındayız" temalı pankartı ve okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ödül töreni ve malzeme dağıtımı yapıldı.

 

Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atletizm, Eskrim, Masa Tenisi, Tekwando, Hokey, Judo, Badminton, jimnastik, Bocce ve Dart branşlarında dereceye giren sporcular, Dumlupınar Spor Tesisleri’nde gerçekleşen törenle Federasyon tarafından ödüllendirildi.

 

Amatör Spor Haftası kapsamında yapılan 10 branşta dereceye giren sporcuların ve takımların ödüllerini; Konya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İsa Araba, Federasyon Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, taban birliklerinin başkanları, şube müdürleri ve federasyon yönetim kurulu üyeleri verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (