( (

Altın Fiyatları 3 Ayın Zirvesinde

Ekonomi (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 17.05.2021 - 13:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Altın Fiyatları 3 Ayın Zirvesinde

Uluslararası piyasalarda spot altın fiyatı 1.853 dolarla 3 ayın zirvesine çıktı.
ABD Hazine kağıdı getirilerinin gerilemesi, bazı Asya ülkelerinde Covid-19 vakalarının artması ve kripto paralardaki sert geri çekilme, güvenli liman olarak görülen altına talebi artırdı. Spot altın fiyatı bu sabah 1853.09 dolar seviyesine kadar yükseldi. Dünya gazetesinin haberine göre; analistler, piyasalarda gözlerin çarşamba günü açıklanacak Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantı tutanaklarına çevrildiği ortamda spot altın fiyatının yukarı hareketi 1.876 dolar direncine kadar devam ettirebileceğini vurguluyor.  1847 dolar seviyesinin üzerinde kalındıkça yükseliş potansiyelinin korunacağını öngören analistler, buranın kırılması halinde ise 1830 dolar seviyesine kadar geri çekilme olabileceğini ifade ediyor.
Uluslararası piyasalarda spot altın fiyatı 1.853 dolarla 3 ayın zirvesine çıktı.

ABD Hazine kağıdı getirilerinin gerilemesi, bazı Asya ülkelerinde Covid-19 vakalarının artması ve kripto paralardaki sert geri çekilme, güvenli liman olarak görülen altına talebi artırdı. Spot altın fiyatı bu sabah 1853.09 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Dünya gazetesinin haberine göre; analistler, piyasalarda gözlerin çarşamba günü açıklanacak Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantı tutanaklarına çevrildiği ortamda spot altın fiyatının yukarı hareketi 1.876 dolar direncine kadar devam ettirebileceğini vurguluyor.

 1847 dolar seviyesinin üzerinde kalındıkça yükseliş potansiyelinin korunacağını öngören analistler, buranın kırılması halinde ise 1830 dolar seviyesine kadar geri çekilme olabileceğini ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (