( (

Almanya'da Acentelerin 4. Eylemi Parlamentonun Önünde

Turizm 28.05.2020 - 17:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Almanya'da Acentelerin 4. Eylemi Parlamentonun Önünde

Almanya’daki seyahat acenteleri koronavirüs salgını nedeniyle iflas aşamasına geldiklerini belirterek hükümetin kendilerine yardım etmesi için 4. Kez eylem yaptı.
-Seyahat acenteleri bu kez eylemlerini otobüslerle Berlin'de dolaştıktan sonra parlamento önünde düzenledi. Başkent Berlin ve diğer şehirlerde her biri 100'er kişilik gösteriler yapılıyor Almanya’daki seyahat acenteleri koronavirüs salgını nedeniyle iflas aşamasına geldiklerini belirterek hükümetin kendilerine yardım etmesi için 4. Kez eylem yaptı. Başkent Berlin’de parlamento binasının önü dahil ülkenin değişik illerinde 50 yerde gerçekleştirilen eylemlerde “Turizm yalnız büyüklerden ibaret değil” TUI’ye yaptığınız gibi bize de yardım edin” pankartları taşındı. Ülke tarihinde ilk kez gerçekleşen acenteler protesto eylemlerine geçen ay başladı. Bugün 4. Kez gerçekleştirilen eylemler parlamento binasının önünde ve Federal Ekonomi Bakanlığı önünde de yapıldı. 100’er kişilik gruplar halinde 50 noktada gerçekleştirilen eylemler Berlin’de Branderburg Kapısı, Wittenbergplatz ve Washingtonplatz noktalarında da yapıldı. Gösterilere klasik ve online seyahat acenteleri sahip ve yöneticileri ile otobüs firmaları ve sektöre girdi sağlayan sektörmerden de kmatılım oldu. Bugünkü eylem İkinci Dünya Savaşı'nda Müttefiklerin Normandiya kıyılarına çıkartması için kullanılan tarihi ‘D-Günü’ne atfen "T-Day", Turizm Günü başlığı ile düzenlendi. Eylem yerinde yapılan konuşmalarda hükümetin bir iki büyük firma dışında sektörle ilgilenmediği, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin iflas ile karşı karşıya geldiği belirtilerek hükümetin işletmelere nakdi yardımda bulunması isteniyor. Alman acentelerin eylemlerine diğer Avrupa ülkelerinden de destek gelmeye başladı. Avrupa çapında otobüs firmaları "Honk for Hope" organizasyonu ile gösterilere katılıp destek veriyor İnternet Seyahat Acenteleri Birliği (VIR) Başkanı Michael Buller, tüm sektör katılımcılarına bir fon çözümü uygulanması gerektiğini söyledi.  
Almanya’daki seyahat acenteleri koronavirüs salgını nedeniyle iflas aşamasına geldiklerini belirterek hükümetin kendilerine yardım etmesi için 4. Kez eylem yaptı.
-Seyahat acenteleri bu kez eylemlerini otobüslerle Berlin'de dolaştıktan sonra parlamento önünde düzenledi. Başkent Berlin ve diğer şehirlerde her biri 100'er kişilik gösteriler yapılıyor

Almanya’daki seyahat acenteleri koronavirüs salgını nedeniyle iflas aşamasına geldiklerini belirterek hükümetin kendilerine yardım etmesi için 4. Kez eylem yaptı.

Başkent Berlin’de parlamento binasının önü dahil ülkenin değişik illerinde 50 yerde gerçekleştirilen eylemlerde “Turizm yalnız büyüklerden ibaret değil” TUI’ye yaptığınız gibi bize de yardım edin” pankartları taşındı.

Ülke tarihinde ilk kez gerçekleşen acenteler protesto eylemlerine geçen ay başladı. Bugün 4. Kez gerçekleştirilen eylemler parlamento binasının önünde ve Federal Ekonomi Bakanlığı önünde de yapıldı.

100’er kişilik gruplar halinde 50 noktada gerçekleştirilen eylemler Berlin’de Branderburg Kapısı, Wittenbergplatz ve Washingtonplatz noktalarında da yapıldı.

Gösterilere klasik ve online seyahat acenteleri sahip ve yöneticileri ile otobüs firmaları ve sektöre girdi sağlayan sektörmerden de kmatılım oldu.

Bugünkü eylem İkinci Dünya Savaşı'nda Müttefiklerin Normandiya kıyılarına çıkartması için kullanılan tarihi ‘D-Günü’ne atfen "T-Day",

Turizm Günü başlığı ile düzenlendi.

Eylem yerinde yapılan konuşmalarda hükümetin bir iki büyük firma dışında sektörle ilgilenmediği, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin iflas ile karşı karşıya geldiği belirtilerek hükümetin işletmelere nakdi yardımda bulunması isteniyor.

Alman acentelerin eylemlerine diğer Avrupa ülkelerinden de destek gelmeye başladı.

Avrupa çapında otobüs firmaları "Honk for Hope" organizasyonu ile gösterilere katılıp destek veriyor

İnternet Seyahat Acenteleri Birliği (VIR) Başkanı Michael Buller, tüm sektör katılımcılarına bir fon çözümü uygulanması gerektiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (