( (

Akınsoft 17. Bonus Dönemi Ödül Takdim Töreni Gerçekleşti

Teknoloji 08.11.2021 - 14:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Akınsoft 17. Bonus Dönemi Ödül Takdim Töreni Gerçekleşti

Ürettiği sektörel yazılımlar ile alanının öncüsü konumunda olan ve robotik teknolojiler alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla hem ülkemizde hem de uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin Yerli Yazılım Markası AKINSOFT’un, 17. Bonus Dönemi Ödül Takdim Töreni gerçekleştirildi.
17. Bonus Dönemini birçok başarı ile geride bırakan “Türkiye’nin Vizyoner Markası” AKINSOFT, bu başarıları taçlandırmak adına düzenlediği organizasyonlarda Çözüm Ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda; her yıl yüksek bir katılım ve farklı bir sanatçının sahne almasıyla gerçekleşen AKINSOFT Geleneksel Bonus Ödül Takdim Töreni, bu yıl pandemi koşullarının sürmesi nedeniyle hem çevrim içi hem de sınırlı sayıda bir katılımla 6 Kasım 2021 tarihinde Konya’da düzenlendi. AKINSOFT – AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN, AKINSOFT – AKINROBOTICS Yöneticileri ve ödül alan AKINSOFT Çözüm Ortaklarının katılımı ile Ramada Plaza By Wyndham Konya’da gerçekleşen organizasyonda, performanslarıyla 17. Bonus Dönemini başarıyla tamamlayan AKINSOFT Çözüm Ortakları birbirinden farklı hediyeler ile ödüllendirildi. Kategorilerinde birinci olan çözüm ortaklarına ödüllerini takdim eden AKINSOFT –AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN konuşmasında, salgınla birlikte toplumsal ve sosyal ilişkilerin bambaşka bir boyuta büründüğüne dikkat çekerek, önemli görülmeyen, göz ardı edilen pek çok konunun önceliklerimiz arasına girdiğini belirtti. Bu durumun pek çok alanda iş süreçlerini sekteye uğratırken bilişim ve yüksek teknoloji alanında ise yeni gelişmelere yol açtığını ifade eden Dr. Özgür AKIN konuşmasında; “Bizler bu bilinçle her zamanki stratejilerimiz sayesinde bu krizi de en hızlı şekilde lehimize çevirdik ve 26 yıldır olduğu gibi bu yıl da yine büyümeye devam ettik. Normalleşme süreçleri ile hedeflerimizi bir bir gerçekleştirme yolunda koşar adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğru zamanda doğru öngörülerin bize neler kazandırdığına baktığımızda robotik alanda yapılan yatırım ve çalışmaların, e-ticaretin, dijital dönüşümün ve sektörel çözümlerin meyvelerini toplamaya başladık. Farklı ülkelerden çözüm ortaklarımızın aramıza katılması ile dış ticaret ağımızı yazılım ve robot pazarlama alanında büyüterek artık bir dünya markası olduk.” dedi. Konuşmasının devamında 32 ülkede 2000’in üzerinde çözüm ortağının kalbinin burada attığını htiğini ifade eden AKIN, performanslarından dolayı da çözüm ortaklarına teşekkür etti. Son derece keyifli geçen 17. Bonus Ödül Takdim Töreni ile bir organizasyonu daha geride bırakan Türkiye'nin Yerli Yazılım Markası AKINSOFT, başarılarına her geçen gün bir yenisini daha eklemek için bilim ve teknolojinin ışığında yürümeye devam edecek.
Ürettiği sektörel yazılımlar ile alanının öncüsü konumunda olan ve robotik teknolojiler alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla hem ülkemizde hem de uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin Yerli Yazılım Markası AKINSOFT’un, 17. Bonus Dönemi Ödül Takdim Töreni gerçekleştirildi.

17. Bonus Dönemini birçok başarı ile geride bırakan “Türkiye’nin Vizyoner Markası” AKINSOFT, bu başarıları taçlandırmak adına düzenlediği organizasyonlarda Çözüm Ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda; her yıl yüksek bir katılım ve farklı bir sanatçının sahne almasıyla gerçekleşen AKINSOFT Geleneksel Bonus Ödül Takdim Töreni, bu yıl pandemi koşullarının sürmesi nedeniyle hem çevrim içi hem de sınırlı sayıda bir katılımla 6 Kasım 2021 tarihinde Konya’da düzenlendi. AKINSOFT – AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN, AKINSOFT – AKINROBOTICS Yöneticileri ve ödül alan AKINSOFT Çözüm Ortaklarının katılımı ile Ramada Plaza By Wyndham Konya’da gerçekleşen organizasyonda, performanslarıyla 17. Bonus Dönemini başarıyla tamamlayan AKINSOFT Çözüm Ortakları birbirinden farklı hediyeler ile ödüllendirildi.

Kategorilerinde birinci olan çözüm ortaklarına ödüllerini takdim eden AKINSOFT –AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN konuşmasında, salgınla birlikte toplumsal ve sosyal ilişkilerin bambaşka bir boyuta büründüğüne dikkat çekerek, önemli görülmeyen, göz ardı edilen pek çok konunun önceliklerimiz arasına girdiğini belirtti. Bu durumun pek çok alanda iş süreçlerini sekteye uğratırken bilişim ve yüksek teknoloji alanında ise yeni gelişmelere yol açtığını ifade eden Dr. Özgür AKIN konuşmasında; “Bizler bu bilinçle her zamanki stratejilerimiz sayesinde bu krizi de en hızlı şekilde lehimize çevirdik ve 26 yıldır olduğu gibi bu yıl da yine büyümeye devam ettik. Normalleşme süreçleri ile hedeflerimizi bir bir gerçekleştirme yolunda koşar adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğru zamanda doğru öngörülerin bize neler kazandırdığına baktığımızda robotik alanda yapılan yatırım ve çalışmaların, e-ticaretin, dijital dönüşümün ve sektörel çözümlerin meyvelerini toplamaya başladık. Farklı ülkelerden çözüm ortaklarımızın aramıza katılması ile dış ticaret ağımızı yazılım ve robot pazarlama alanında büyüterek artık bir dünya markası olduk.” dedi. Konuşmasının devamında 32 ülkede 2000’in üzerinde çözüm ortağının kalbinin burada attığını htiğini ifade eden AKIN, performanslarından dolayı da çözüm ortaklarına teşekkür etti.

Son derece keyifli geçen 17. Bonus Ödül Takdim Töreni ile bir organizasyonu daha geride bırakan Türkiye'nin Yerli Yazılım Markası AKINSOFT, başarılarına her geçen gün bir yenisini daha eklemek için bilim ve teknolojinin ışığında yürümeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (