( (

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'den Konya Cihannüma'ya Ziyaret

Bölge 08.11.2020 - 13:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'den Konya Cihannüma'ya Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliğini ziyaret ederek Başkan Ömer Faruk Seleş ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu.
Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Cihannüma Konya İl Temsilcisi Av.Ömer Faruk Seleş, tarihten aldıkları ilhamla geleceği inşa etme arzusunda olan Cihannüma gönüllülerinin insana ve insanlığa faydalı hizmetler üretmek için gayret gösterdiğini belirtti. Yeryüzünde adaletin tesis edilmesi için samimiyetle çalışan Cihannüma'nın yeniden bir ihya hareketi olduğunu ifade eden Seleş, koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan olumsuzlukların faaliyetlerini durdurmadığını söyledi. Seleş "Pandemi sürecinde çalışmalarımıza online devam ediyoruz. Cihannüma YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarından Cihannüma Sohbetleri ve E-panel programları düzenliyoruz. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sosyal medya hesaplarımızdan faaliyetlerimiz takip edilebilir. Bu vesileyle faaliyetlerimizde bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de sıcak misafirperverliklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Etyemez, Ömer Faruk Seleş ve arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi. Ziyarette İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, SGK İl Müdürü Mustafa Murat Yavuz, Cihannüma Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi M.Aziz Anik ve Konya Danışma Kurulu Başkanı Mehmet Yavaş da hazır bulundu.  
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliğini ziyaret ederek Başkan Ömer Faruk Seleş ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Cihannüma Konya İl Temsilcisi Av.Ömer Faruk Seleş, tarihten aldıkları ilhamla geleceği inşa etme arzusunda olan Cihannüma gönüllülerinin insana ve insanlığa faydalı hizmetler üretmek için gayret gösterdiğini belirtti. Yeryüzünde adaletin tesis edilmesi için samimiyetle çalışan Cihannüma'nın yeniden bir ihya hareketi olduğunu ifade eden Seleş, koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan olumsuzlukların faaliyetlerini durdurmadığını söyledi. Seleş "Pandemi sürecinde çalışmalarımıza online devam ediyoruz. Cihannüma YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarından Cihannüma Sohbetleri ve E-panel programları düzenliyoruz. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sosyal medya hesaplarımızdan faaliyetlerimiz takip edilebilir. Bu vesileyle faaliyetlerimizde bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de sıcak misafirperverliklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Etyemez, Ömer Faruk Seleş ve arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi.

Ziyarette İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, SGK İl Müdürü Mustafa Murat Yavuz, Cihannüma Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi M.Aziz Anik ve Konya Danışma Kurulu Başkanı Mehmet Yavaş da hazır bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (