( (

Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Ilgın'ı Ziyaret Etti

Siyaset 15.09.2020 - 16:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Ilgın'ı Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Ilgın’da bir dizi ziyarette bulundu. Ilgın Belediyesinin yeni almış olduğu iş makinalarının açılış programına katılarak, Ilgın Kaymakamlığını, Ilgın Emniyet Müdürlüğünü, Ilgın Jandarma Komutanlığını, Ilgın Belediyesini ve AK Parti Ilgın İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Ilgın Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda araç filosuna dâhil etmiş olduğu iş makinalarının açılışını AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın katılımlarıyla hizmete açtı. Açılış programında konuşma yapan Samancı “Belediyecilik işi bir aşk işidir, bir sevda işidir, bir gönül işidir. Bu sevdayı bu gönül işini bu sevgiyi gönlümüzde barındıramıyorsak başarılı olmak mümkün değildir. Ilgın Belediye Başkanımız Yalçın Bey bu konuda görüyoruz ki kendisini tamamiyle Ilgın’a adamış biri olarak elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. İnşallah AK Parti Ilgın İlçe Teşkilatımız ve belediyemizin sayesinde Ilgınımız çok daha güzel yerlere gelecektir. Ilgınımıza iş makinaları hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel hizmetler yapmayı Rabbim nasip eylesin” dedi.   Büyükşehir yasasından dolayı genişleyen hizmet ağıyla merkez ve merkeze uzak 56 mahalleye de eşit ölçüde yatırım yapabilmek için araç filosunun güçlendirilmesi gerektiğinin vurgusunu yapan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş konuşmasında “Siz değerli hemşehrilerime daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Filomuza en son dâhil ettiğimiz vakumlu yol süpürme aracından sonra 30 Tonluk Ekskavatör ve Beko Loder Kazıcı ve Yükleyici araçlarımız bugün itibariyle araç filomuzda yerini aldı. Allah kaza bela vermesin inşallah” dedi.   Ilgın Kaymakamlığı’na yeni atanan Aytekin Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen Milletvekili Samancı Ilgın’da yürütülen Covid-19 çalışmaları hakkında da detaylı bilgi aldı. Milletvekili Samancı, Ilgın Belediyesi ziyareti sırasında Başkan Ertaş’ın hazırlamış olduğu projeleri inceleyerek istişarede bulundu.   Ilgın ziyaret programına Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, Ak Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten ve yönetimi ve meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Ilgın’da bir dizi ziyarette bulundu. Ilgın Belediyesinin yeni almış olduğu iş makinalarının açılış programına katılarak, Ilgın Kaymakamlığını, Ilgın Emniyet Müdürlüğünü, Ilgın Jandarma Komutanlığını, Ilgın Belediyesini ve AK Parti Ilgın İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ilgın Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda araç filosuna dâhil etmiş olduğu iş makinalarının açılışını AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın katılımlarıyla hizmete açtı. Açılış programında konuşma yapan Samancı “Belediyecilik işi bir aşk işidir, bir sevda işidir, bir gönül işidir. Bu sevdayı bu gönül işini bu sevgiyi gönlümüzde barındıramıyorsak başarılı olmak mümkün değildir. Ilgın Belediye Başkanımız Yalçın Bey bu konuda görüyoruz ki kendisini tamamiyle Ilgın’a adamış biri olarak elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. İnşallah AK Parti Ilgın İlçe Teşkilatımız ve belediyemizin sayesinde Ilgınımız çok daha güzel yerlere gelecektir. Ilgınımıza iş makinaları hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel hizmetler yapmayı Rabbim nasip eylesin” dedi.

 

Büyükşehir yasasından dolayı genişleyen hizmet ağıyla merkez ve merkeze uzak 56 mahalleye de eşit ölçüde yatırım yapabilmek için araç filosunun güçlendirilmesi gerektiğinin vurgusunu yapan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş konuşmasında “Siz değerli hemşehrilerime daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Filomuza en son dâhil ettiğimiz vakumlu yol süpürme aracından sonra 30 Tonluk Ekskavatör ve Beko Loder Kazıcı ve Yükleyici araçlarımız bugün itibariyle araç filomuzda yerini aldı. Allah kaza bela vermesin inşallah” dedi.

 

Ilgın Kaymakamlığı’na yeni atanan Aytekin Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen Milletvekili Samancı Ilgın’da yürütülen Covid-19 çalışmaları hakkında da detaylı bilgi aldı. Milletvekili Samancı, Ilgın Belediyesi ziyareti sırasında Başkan Ertaş’ın hazırlamış olduğu projeleri inceleyerek istişarede bulundu.

 

Ilgın ziyaret programına Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, Ak Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten ve yönetimi ve meclis üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (