( (

Ak Parti Karatay’da Üyelik Standı Açtı

Siyaset 23.02.2020 - 14:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Karatay’da Üyelik Standı Açtı

AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları, partiye yeni üyelik işlemleri için stant kurdu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de ilk günden büyük ilgi gören ve pek çok vatandaşın üye olduğu standı ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Kadın Kolları tarafından, partiye yeni üyelik işlemleri için şehir merkezinde stant kuruldu. Büyük ilgi gösterilen standa gelen vatandaşlar hem AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’na üyeliğini yaptırdı hem de merak ettiği konularda teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de standı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ile teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Üyelik çalışmalarını ilçe teşkilatı faaliyetleri hakkında bir değerlendirmede bulunan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı olarak yeni üye seferberliği başlattıklarını belirterek stantlarına gösterilen ilgi dolayısıyla Konyalılara teşekkür etti. Başkan Mehmet Genç, “İlçe merkezimizde bir stant kurduk ve teşkilat mensuplarımız üyelik işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Öncelikle emeği geçen İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sema Ersöz ve yönetimimiz başta olmak üzere bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Konya’mızdaki bu büyük destekle birlikte Konya, partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir. Ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Bizler de işin teşkilatlar ayağında çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Konya’nın ve Karatay’ın marka değerini arttıracak çalışmalara da katkı sunmayı sürdüreceğiz. Gücünü halkımızdan alan bir partinin mensupları olarak Konya ve Karatay için hemşerilerimizle birlikte siyaset üretiyoruz” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları, partiye yeni üyelik işlemleri için stant kurdu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de ilk günden büyük ilgi gören ve pek çok vatandaşın üye olduğu standı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Kadın Kolları tarafından, partiye yeni üyelik işlemleri için şehir merkezinde stant kuruldu.

Büyük ilgi gösterilen standa gelen vatandaşlar hem AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’na üyeliğini yaptırdı hem de merak ettiği konularda teşkilat mensuplarından bilgi aldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de standı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ile teşkilat mensuplarından bilgi aldı.

Üyelik çalışmalarını ilçe teşkilatı faaliyetleri hakkında bir değerlendirmede bulunan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı olarak yeni üye seferberliği başlattıklarını belirterek stantlarına gösterilen ilgi dolayısıyla Konyalılara teşekkür etti.

Başkan Mehmet Genç, “İlçe merkezimizde bir stant kurduk ve teşkilat mensuplarımız üyelik işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Öncelikle emeği geçen İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sema Ersöz ve yönetimimiz başta olmak üzere bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Konya’mızdaki bu büyük destekle birlikte Konya, partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir. Ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Bizler de işin teşkilatlar ayağında çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Konya’nın ve Karatay’ın marka değerini arttıracak çalışmalara da katkı sunmayı sürdüreceğiz. Gücünü halkımızdan alan bir partinin mensupları olarak Konya ve Karatay için hemşerilerimizle birlikte siyaset üretiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (