( (

AK Parti’den Yunak’ta Bir İlk

Siyaset 13.11.2020 - 22:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti’den Yunak’ta Bir İlk

AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı, Yunak’da bir ilke imza atarak, her Perşembe günü saat 14:00 ile 17:30 saatleri arasında Halk Günleri düzenleyecek.
AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı ilçede bir ilke imza attı. AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada her Perşembe günü saat 14:00 ile 17:30 saatleri arasında Halk Günleri düzenleneceği duyuruldu. AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı olarak 12.11.2020 tarihinden itibaren Her Perşembe günü saat: 14:00 ile 17:30 arası Halk Günü yapılmasına karar verdik. Söz konusu günde halkımızın, Yunak ve mahallelerimizin sorunlarını dinlemek için ilçe başkanı ve yönetimi ile birlikte ilçe teşkilat binamızda olacağız. Ayrıca ilçe teşkilat binamız hafta içi her gün halkımıza açık olacak olup teşkilat binamızın girişinde de dilek, istek, tavsiye ve şikâyet kutumuzda olacaktır.”
AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı, Yunak’da bir ilke imza atarak, her Perşembe günü saat 14:00 ile 17:30 saatleri arasında Halk Günleri düzenleyecek.

AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı ilçede bir ilke imza attı. AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada her Perşembe günü saat 14:00 ile 17:30 saatleri arasında Halk Günleri düzenleneceği duyuruldu.

AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı olarak 12.11.2020 tarihinden itibaren Her Perşembe günü saat: 14:00 ile 17:30 arası Halk Günü yapılmasına karar verdik. Söz konusu günde halkımızın, Yunak ve mahallelerimizin sorunlarını dinlemek için ilçe başkanı ve yönetimi ile birlikte ilçe teşkilat binamızda olacağız. Ayrıca ilçe teşkilat binamız hafta içi her gün halkımıza açık olacak olup teşkilat binamızın girişinde de dilek, istek, tavsiye ve şikâyet kutumuzda olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (