( (

AK Parti’de Antalya depremi! 150 Kişi Gelecek Partisi’ne Katılmak Üzere Topluca İstifa Etti

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 10.10.2020 - 10:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti’de Antalya depremi! 150 Kişi Gelecek Partisi’ne Katılmak Üzere Topluca İstifa Etti

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 150 kişi AK Parti’den ayrılarak Gelecek Partisi’ne geçiş yaptı.
Türkiye’nin dört bir yanında üye kaybeden, birçok ilçede başkan yapacak kişi dahi bulamayıp yayınladığı ilanlarla sosyal medyada gündeme gelen AK Parti’ye bir şok da Antalya’dan geldi. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, aralarında çeşitli yönetim kademelerinde yer almış kişilerin de bulunduğu 150 kişi, AK Parti’deki görevlerinden ve üyeliklerinden topluca istifa etti. İstifa eden kişilerin, önümüzdeki günlerde bir rozet töreni ile, Gelecek Partisi’ne geçişlerinin yapılacağı duyuruldu. Gelecek Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Ali Başaslan, flaş gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.         Uz. Av. Mehmet Ali BAŞASLAN   @AvBasaslan   Seviye 1: SON DAKİKA!!! Akp Antalya Muratpaşa teşkilatında 150 kişi istifa edip Gelecek Partisi'ne üye oldu.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 150 kişi AK Parti’den ayrılarak Gelecek Partisi’ne geçiş yaptı.

Türkiye’nin dört bir yanında üye kaybeden, birçok ilçede başkan yapacak kişi dahi bulamayıp yayınladığı ilanlarla sosyal medyada gündeme gelen AK Parti’ye bir şok da Antalya’dan geldi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, aralarında çeşitli yönetim kademelerinde yer almış kişilerin de bulunduğu 150 kişi, AK Parti’deki görevlerinden ve üyeliklerinden topluca istifa etti.

İstifa eden kişilerin, önümüzdeki günlerde bir rozet töreni ile, Gelecek Partisi’ne geçişlerinin yapılacağı duyuruldu.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Ali Başaslan, flaş gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Seviye 1:
SON DAKİKA!!! Akp Antalya Muratpaşa teşkilatında 150 kişi istifa edip Gelecek Partisi'ne üye oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (