( (

Ahmet Sorgun'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Siyaset 13.10.2021 - 17:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahmet Sorgun'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki; Bu Sözler Siyasi Bir Cinayettir
Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki iddia ve iftiralarına sert tepki gösterdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidardan gitmemek için her şeyi deneyebileceği siyasi cinayetler işlenebileceği iddiasında bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu iddiasını ispat etmeye çağıran Sorgun” Bildiğin bir şey varsa söyle, elinde delil varsa emniyet birimlerine, savcılıklara teslim et. Ama yapamaz. Çünkü böyle bir şey yok. Böyle bir bilgi de böyle bir belge de yok. Her zamanki gibi iftira ve karalama çalışmaları sürüyor.  Böyle bir iddianın ortaya atılması siyasi cinayetin ta kendisidir. Bu sözün kendisi siyasi cinayettir. Kılıçdaroğlu bunları söylerken ortakları Meral Hanım böyle duyumları dikkate almamak lazım diyor. Meral hanımın partisinden birileri de aynı konuda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veriyor. Burada yapılmak istenen nedir. Yeni bir yalan senaryosu çiziliyor. Ama senaryonun uygulamasında ortaklar farklı şeyler söylüyor. Birisi ciddi diyor birisi ciddiye almayalım diyor. İyi polis kötü polisimi oynuyorlar. Yoksa birinin saçtığını birisi mi toplamaya çalışıyor.” dedi. Türkiye’de siyasi cinayetler, faili meçhullerin Ak Parti iktidarıyla geride kaldığını ifade eden Milletvekili Sorgun gündeme getirilen konunun zamanlamasına dikkat çekti. Sorgun “Suriye’nin kuzeyinden terör örgütü PKK’nın saldırıları var. Şehitlerimiz geliyor. Türkiye burada tavrını net olarak ortaya koydu. Tam böyle bir zamanda gündem mi değiştirilmeye çalışılıyor. Yoksa okyanus ötesinden kulaklarına bir sufle mi üfleniyor. İktidardan gitmemek için her şeyi yapabilir diyenlerin bugün iktidara gelmek için her şeyi yaptığını, her şeyi meşru gördüğüne tanık oluyoruz. Konuya neresinden bakarsanız bakın hem CHP için hem de Ülkemiz için büyük bir talihsizliktir. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’den milletimizden özür dilemelidir.” diye konuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bu iddiaları ihbar kabul edip soruşturma başlattığını dile getiren Sorgun konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.
Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki; Bu Sözler Siyasi Bir Cinayettir

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki iddia ve iftiralarına sert tepki gösterdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidardan gitmemek için her şeyi deneyebileceği siyasi cinayetler işlenebileceği iddiasında bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu iddiasını ispat etmeye çağıran Sorgun” Bildiğin bir şey varsa söyle, elinde delil varsa emniyet birimlerine, savcılıklara teslim et. Ama yapamaz. Çünkü böyle bir şey yok. Böyle bir bilgi de böyle bir belge de yok. Her zamanki gibi iftira ve karalama çalışmaları sürüyor.  Böyle bir iddianın ortaya atılması siyasi cinayetin ta kendisidir. Bu sözün kendisi siyasi cinayettir. Kılıçdaroğlu bunları söylerken ortakları Meral Hanım böyle duyumları dikkate almamak lazım diyor. Meral hanımın partisinden birileri de aynı konuda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veriyor. Burada yapılmak istenen nedir. Yeni bir yalan senaryosu çiziliyor. Ama senaryonun uygulamasında ortaklar farklı şeyler söylüyor. Birisi ciddi diyor birisi ciddiye almayalım diyor. İyi polis kötü polisimi oynuyorlar. Yoksa birinin saçtığını birisi mi toplamaya çalışıyor.” dedi.

Türkiye’de siyasi cinayetler, faili meçhullerin Ak Parti iktidarıyla geride kaldığını ifade eden Milletvekili Sorgun gündeme getirilen konunun zamanlamasına dikkat çekti. Sorgun “Suriye’nin kuzeyinden terör örgütü PKK’nın saldırıları var. Şehitlerimiz geliyor. Türkiye burada tavrını net olarak ortaya koydu. Tam böyle bir zamanda gündem mi değiştirilmeye çalışılıyor. Yoksa okyanus ötesinden kulaklarına bir sufle mi üfleniyor. İktidardan gitmemek için her şeyi yapabilir diyenlerin bugün iktidara gelmek için her şeyi yaptığını, her şeyi meşru gördüğüne tanık oluyoruz. Konuya neresinden bakarsanız bakın hem CHP için hem de Ülkemiz için büyük bir talihsizliktir. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’den milletimizden özür dilemelidir.” diye konuştu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bu iddiaları ihbar kabul edip soruşturma başlattığını dile getiren Sorgun konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (