( (

Afganistan'da Uçak Düştü, Bir Boing Vakası Daha...

Asayiş 27.01.2020 - 15:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Afganistan'da Uçak Düştü, Bir Boing Vakası Daha...

Reuters'ın haberine göre Afganistan'da bir uçak düştü.
Afganistan'da devlete ait olan Ariana Afghan Havayolları'na ait bir uçağın Gazni vilayetinde düştüğü belirtildi. Ghazni vilayet sözcüsü Arif Noori, "Ariana Afghan Havayolları'na ait bir Boeing uçak yerel saatle 13.10'da düştü" dedi. Herat kentinden başkent Kabil'e giden uçağın Taliban tarafından kontrol edilen Deh Yak adlı dağlık bir bölgede düştüğü belirtildi.  Nuri, uçağın teknik sorun nedeniyle alev aldığı ve ardından düştüğünü söyledi. Bir diğer yetkili, olayda ölen veya yaralananların sayısına dair bir bilgileri olmadıklarını söyledi. Yetkililer düşen uçağın yolcu uçağı mı yoksa askeri uçak mı olduğunun henüz belirlenemediğini söyledi. Öte yandan Ariana Afgan Havayolları, düşen uçağın kendilerine ait olmadığını açıkladı. 
Reuters'ın haberine göre Afganistan'da bir uçak düştü.

Afganistan'da devlete ait olan Ariana Afghan Havayolları'na ait bir uçağın Gazni vilayetinde düştüğü belirtildi. Ghazni vilayet sözcüsü Arif Noori, "Ariana Afghan Havayolları'na ait bir Boeing uçak yerel saatle 13.10'da düştü" dedi.

Herat kentinden başkent Kabil'e giden uçağın Taliban tarafından kontrol edilen Deh Yak adlı dağlık bir bölgede düştüğü belirtildi. 

Nuri, uçağın teknik sorun nedeniyle alev aldığı ve ardından düştüğünü söyledi. Bir diğer yetkili, olayda ölen veya yaralananların sayısına dair bir bilgileri olmadıklarını söyledi.

Yetkililer düşen uçağın yolcu uçağı mı yoksa askeri uçak mı olduğunun henüz belirlenemediğini söyledi.

Öte yandan Ariana Afgan Havayolları, düşen uçağın kendilerine ait olmadığını açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (