( (

Abdullah Başçı’ dan Bahri Dağdaş Kararına Sert Tepki: Tarih Bunu Affetmez!

Gündem 21.05.2022 - 10:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Abdullah Başçı’ dan Bahri Dağdaş Kararına Sert Tepki: Tarih Bunu Affetmez!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ne ait verimli tarım arazilerinin imara açılarak TOKİ’ye devredilmesine tepkiler sürüyor.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı, sosyal medya hesabından tüm sorumlulara seslendi. Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ nün imara açılmasına sert tepki gösteren. Başçı, Sivil Toplum Kuruluşları ve Konya Basınına seslenerek, “Tarih bunu affetmez, Tarihi ve Milli Sorumluluğunuzu yerine getirin” dedi.   İşte Abdullah Başçı’ nın o açıklaması:   “TARİH BUNU AFFETMEZ! Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü günümüzde güvenlik ve gıda alanındaki en önemli kurumlarımızdandır. 9762 dönüm birinci sınıf tarım arazisi TOKİ'ye devredilip beton ekipler tarafından betonlaştırılacak. Gıda güvenliğinin had safhaya geldiği bir dönemde bu teşebbüs kabul edilemez. Tarım ve Hayvancılığı ön planda tutan Sendikalar, Tarım Kuruluşları, Dernekler, Odalar ve Konya Basını neredesiniz? Sesiniz neden çıkmıyor? Bu kadar korkunun sebebi nedir? Oturduğunuz koltuklar, işgal ettiğiniz makamlar dahamı önemli? Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptım oldu mantığı ile Konyamızın en önemli değerlerinden birini heba etmesine müsade etmeyin. Tarihi ve milli sorumluluğunuzu yerine getirin.” Dedi.  
Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ne ait verimli tarım arazilerinin imara açılarak TOKİ’ye devredilmesine tepkiler sürüyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı, sosyal medya hesabından tüm sorumlulara seslendi. Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ nün imara açılmasına sert tepki gösteren. Başçı, Sivil Toplum Kuruluşları ve Konya Basınına seslenerek, “Tarih bunu affetmez, Tarihi ve Milli Sorumluluğunuzu yerine getirin” dedi.

 

İşte Abdullah Başçı’ nın o açıklaması:

 

“TARİH BUNU AFFETMEZ!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü günümüzde güvenlik ve gıda alanındaki en önemli kurumlarımızdandır.

9762 dönüm birinci sınıf tarım arazisi TOKİ'ye devredilip beton ekipler tarafından betonlaştırılacak.

Gıda güvenliğinin had safhaya geldiği bir dönemde bu teşebbüs kabul edilemez.

Tarım ve Hayvancılığı ön planda tutan Sendikalar, Tarım Kuruluşları, Dernekler, Odalar ve Konya Basını neredesiniz? Sesiniz neden çıkmıyor? Bu kadar korkunun sebebi nedir? Oturduğunuz koltuklar, işgal ettiğiniz makamlar dahamı önemli?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptım oldu mantığı ile Konyamızın en önemli değerlerinden birini heba etmesine müsade etmeyin.

Tarihi ve milli sorumluluğunuzu yerine getirin.”

Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (