( (

ABD’den Türkiye'ye Seyahat Uyarısı; Bu İki İle Gitmeyin!...

Turizm 27.08.2020 - 13:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ABD’den Türkiye'ye Seyahat Uyarısı; Bu İki İle Gitmeyin!...

ABD, Türkiye’ye yönelik seyahat uyarısını güncelledi. Buna göre, gidilmemesi yönünde uyarı yapılan il sayısı 2’ye düşürüldü. Söz konusu iller Şırnak ve Hakkari oldu.
 Türkiye’ye yönelik seyahat uyarısını güncelledi. Buna göre, gidilmemesi yönünde uyarı yapılan il sayısı 2’ye düşürüldü. Söz konusu iller Şırnak ve Hakkari oldu.   ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD vatandaşlarının yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye'ye seyahat uyarısını 3. seviyede tutarak yurttaşlarının ülkeye zorunlu seyahatlerini gerçekleştirebileceklerini belirtti. Ayrıca kararda, Türkiye'de gidilmesi tavsiye edilmeyen il sayısı 13'ten 2'ye indirildi.   T24'ün aktardığına göre, uyarıda Türkiye'nin Avrupa'nın çoğuna benzer şekilde 3. seviye sağlık danışmanlığı hizmetine sahip olduğu belirtilirken, Covid-19 riskinin yüksek olduğu ve zorunlu olmadıkça yurttaşlarının Türkiye'ye gitmemesi söylendi. Pandemiden önce uyarının 2. seviyede olduğu hatırlatıldı.   "ŞIRNAK VE HAKKARİ'YE GİTMEYİN" Türkiye'de seyahatin tavsiye edilmediği il sayısının 13'ten 2'ye düşürüldüğü belirtilirken, Şırnak ve Hakkari kentleri ile Suriye sınırına 10 kilometre mesafedeki herhangi bir alanın '4. Seviye: Seyahat Etmeyin' uyarısını kapsadığı açıklandı.   Daha önce listede olan illerin Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Antep, Hatay, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Dersim ve Van olduğu hatırlatıldı.   ABD'de 6 milyona yakın koronavirüs vakası bulunurken, Covid-19 nedeniyle 182 binden fazla insan hayatını kaybetti.  
ABD, Türkiye’ye yönelik seyahat uyarısını güncelledi. Buna göre, gidilmemesi yönünde uyarı yapılan il sayısı 2’ye düşürüldü. Söz konusu iller Şırnak ve Hakkari oldu.
 Türkiye’ye yönelik seyahat uyarısını güncelledi. Buna göre, gidilmemesi yönünde uyarı yapılan il sayısı 2’ye düşürüldü. Söz konusu iller Şırnak ve Hakkari oldu.

 

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD vatandaşlarının yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye'ye seyahat uyarısını 3. seviyede tutarak yurttaşlarının ülkeye zorunlu seyahatlerini gerçekleştirebileceklerini belirtti. Ayrıca kararda, Türkiye'de gidilmesi tavsiye edilmeyen il sayısı 13'ten 2'ye indirildi.

 

T24'ün aktardığına göre, uyarıda Türkiye'nin Avrupa'nın çoğuna benzer şekilde 3. seviye sağlık danışmanlığı hizmetine sahip olduğu belirtilirken, Covid-19 riskinin yüksek olduğu ve zorunlu olmadıkça yurttaşlarının Türkiye'ye gitmemesi söylendi. Pandemiden önce uyarının 2. seviyede olduğu hatırlatıldı.

 

"ŞIRNAK VE HAKKARİ'YE GİTMEYİN"

Türkiye'de seyahatin tavsiye edilmediği il sayısının 13'ten 2'ye düşürüldüğü belirtilirken, Şırnak ve Hakkari kentleri ile Suriye sınırına 10 kilometre mesafedeki herhangi bir alanın '4. Seviye: Seyahat Etmeyin' uyarısını kapsadığı açıklandı.

 

Daha önce listede olan illerin Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Antep, Hatay, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Dersim ve Van olduğu hatırlatıldı.

 

ABD'de 6 milyona yakın koronavirüs vakası bulunurken, Covid-19 nedeniyle 182 binden fazla insan hayatını kaybetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (